Antena Căutare

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

colaj-mihai-petre-elwira-petre-asia-express Galerie
Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

Sezonul 4 al reality show-ului Asia Express - Drumul Împăraților a fost unul plin de surprize pentru telespectatori, dar și pentru concurenți, fiind filmat în perioada pandemiei. Pe micile ecrane și-au făcut apariție nume cunoscute din lumea mondenă, printre care și Mihai Petre alături de soția lui, Elwira.

Publicul a avut ocazia să vad reacțiile și comportamentul celor nouă cupluri de vedete în aventura vieții lor. Cei care au atras atenția cu relația specială pe care o au, dar și fairplay-ul de care au dat dovadă de-a lungul competiției sunt Mihai Petre și Elwira. Cei doi au demonstrat că își merită locul în Asia Express și au fost desemnați câștigători, datorită ambiției și curajului de care au dat dovadă în ultima cursă.

La câteva luni de la Finala show-ului, câștigătorii sezonului 4 de pe Drumul Împăraților au oferit informații neașteptate despre cum s-a schimbat viața lor de cuplu de când au părăsit competiția.

Mihai Petre și Elwira, dezvăluiri despre viața lor după întoarcerea din Asia Express

Mihai Petre și Elwira au vorbit într-un interviu pentru viva.ro despre experiența Asia Express și schimbările care au apărut după ea. Întrebați dacă au existat certuri în perioada concursului care nu au apărut la televizor, soția coregrafului a oferit un răspuns sincer.

„Cred că s-a văzut foarte bine la televizor. Discuții au existat în fiecare pereche din „Asia Express. Presiunea a fost extrem de mare, la un moment dat, căci după un timp anume totul se acumula: lipsa de mâncare, oboseala fizică, oboseala psihică. În „Asia Express nervii se strâng și explodezi în momente critice în care ar trebui să fii calm și stăpân pe tine. Norocul nostru este că eu și Mihai ne cunoaștem foarte bine și știm, după atâția ani împreună, cum să reacționăm la stres și la emoții.

Citește și: Mesajul emoționant al lui Mihai Petre pentru soția sa, chiar de ziua ei. Elwira Petre a împlinit 40 ani

Noi nu punem mai multă benzină în focul în care deja există. Știm de ce are nevoie fiecare ca să se calmeze și știm cum să stingem conflictul. Pentru noi este foarte important ca fiecare discuție să fie constructivă, dar sigur că este mult mai greu să rămâi calm într-o situație în care circumstanțele sunt foarte tensionate.”, au povestit Elwira.

Mihai Petre și soția lui n-au luat experiența Asia Express ca pe un test. Cei doi au o relație extrem de puternică și s-au bazat pe legătura specială dintre ei.

„Am atât de mare încredere în căsnicia mea și în omul de lângă mine, încât nu am nevoie de teste. Au fost momente grele, dificile, însă „Asia Express mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai.”, a mai spus ea, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Ariana, fiica cea mică a lui Mihai Petre și Elwirei, și-a văzut pentru prima oară străbunică. Cum a reacționat femeia

Câștigătorul Asia Express a dezvăluit că nu s-au produs schimbări prea mari în căsnicia lor de la Finala competiției: „Relația pe care o avem este una solidă de zeci de ani și, pe parcursul emisiunii, a devenit și mai solidă. Nu s-au produs schimbări foarte mari, dar dacă au existat niste schimbări, au fost în bine. „Asia Express a fost o ieșire din zona de confort, dar știam deja cum funcționăm în cuplu, iar dinamica nu s-a schimbat foarte mult.”

„„Asia Express a fost un fel de terapie, din care au rezultat lucrurile care sunt mai importante pentru mine. Nu am nevoie de atât de multe pentru a fi fericit. Nu am avut nevoie de telefon, nu am avut nevoie de multe lucruri în rucsac și mi-am dat seama că așa este şi în viaţă. Am început să iau lucrurile așa cum vin și cu mult mai multă ușurință.”, a mai zis el.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au primit un cadou înduioșător din partea colegilor de la radio, chiar înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc în aventura vieții lor alături de două talismane norocoase.

Joi, 29.02.2024, 13:32
Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat în aventura vieții sale alături de Mihai Găinușă. Iată cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre cei doi.

Joi, 29.02.2024, 10:26
Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu a decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7 cu Adrian Nartea. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:34
Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce  l-a determinat să plece în această aventură

Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:07
Ultimele știri
x