Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Începe Asia Express, sezonul 3. Anca Sigartău recunoașțe că participarea la reality-show a fost o experiență unică

Asia Express, sezonul 3, revine în fața telespectatorilor din 15 februarie, de la ora 20:00, cu noi experiențe unice pentru cei 18 concurenți care s-au aventurat în această provocare. Pentru cei din sezoanele anterioare totul a fost de neuitat.

Asia Express, sezonul 3, începe pe 15 februarie, la Antena 1

Asta spune și Anca Sigartău, cea care a participat alături de fiul său, în sezonul trecut Asia Express.

Vezi aici toate știrile despre începerea noului sezon 3 Asia Express!

„E o experință pe care noi o să o purtăm cu noi toată viața. E o dată în viață! Era o țară pe care îmi doream să o văd, așa cum îmi doresc să văd și Peru și Argentina și Brazilia și îmi doream să văd India. În momentul în care a venit această propunere, soțul meu s-a bucurat foarte mult, că a scăpat! În prima etapă, într-adevăr m-a șocat chestia asta, că el trebuia să mă ajute și nu se pupa în capul meu, pentru că eu sunt datoare să-l ajut și să am grijă de el, nu voiam să-mi care mie rucsacul, nu sunt în stare, plec acasă", spunea Anca, imediat după ce a părăsit competiția.

Acum, actrița pare să-și fi schimbat total viața. Anca Sigartău n-a mai apărut la TV şi a luat calea credinţei. Motivul? L-a spus chiar ea, într-un interviu acordat la Antena Stars:

Sezonul 3 Asia Express începe pe 15, 16, 17 și 18 februarie, cu patru ediții uimitoare, de la ora 20:00, la Antena 1!