Antena Căutare

Lupta pentru amuletă de la Asia Express, moment neașteptat! Alexandru Abagiu a făcut un anunț ce i-a uluit pe toți: „Poți să mă atingi ușor pe mână”

Seara de marți a continuat cu ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, când cele patru echipe calificate s-au luptat pentru amuletă într-un joc de echilibru, desprins din tradițiile războinicilor Ifugao!

Nu a fost o sarcină tocmai ușoară, căci concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au stat la înălțime, pe niște butuci de lemn, și au folosit prăjini grele, care au avut perne la unul din capete.

Alexandru Abagiu s-a pus pe poziții pentru a lupta cu Dan Ristei, dar a anunțat că are o discuție de purtat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, concurentul s-a retras din acest joc și din șansa de-a câștiga o amuletă.

Adda și Cătălin au câştigat confruntarea și au primit suma de 1000 de euro, dar și un avantaj râvnit în cursă, căci cea de-a doua imunitate a etapei încă se află în joc!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Asia Express sezonul 3 ca să vezi întreaga înfruntare dintre concurenți!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea la Asia Express - Drumul Comorilor. Show-ul, lider de piață... Speak, enervat la culme de gestul lui Alex Abagiu, la proba de olărit de la Asia Express: „Du-te-ncolo de copil chitros ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x