Antena Căutare

Au fugărit porci, au mers pe picioroange și au ajuns în tribul „vânătorilor de capete”! Ce s-a întâmplat în ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Adrenalina a atins cote uriașe în ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, căci vedetele au avut parte de probe neașteptate, situații limită și un test de popularitate la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Drumul spre Barangay a dat numeroase bătăi de cap concurenților de la Asia Express, căci serpentinele și curbele periculoase au fost prezente la tot pasul! Prima probă din această ediție i-a făcut să uite rapid de drum și să treacă la treabă! Sarcina? Să găsească anumiți localnici, folosind doar stații de walkie-talkie și fotografii:

Apoi, concurenții au fost nevoiți să dea un test: mersul pe picioroange!

După ce au dat tot ce au avut mai bun pentru a trece cu bine peste orice probă, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au primit o răsplată pe măsură: un răsfăț pe cinste la hotel, câștigat la amuletă.

Apoi, un moment cu adevărat surprinzător a fost atunci când concurenții din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au dat un test de popularitate:

Nici jocul sforii nu a fost unul ușor, dar vedetele au luptat până în ultima secundă!

Gina Pistol a anunțat o nouă probă pentru concurenți: prinderea porcușorului! Nu a fost deloc simplu, mai ales că animalele s-au zbătut din plin!

Echipele calificate la Jocul de Amuletă, experienţă unică în mijlocul comunității "vânătorilor de capete":

NE REVEDEM MARȚI, DE LA ORA 20:00, LA ANTENA 1, PENTRU O NOUĂ EDIȚIE A EMISIUNII „ASIA EXPRESS”!

Au ajuns pe mâna „vânătorilor de capete”! Vedetele de la Asia Express au trăit momente unice: „Aveau oase la gât”... Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea la Asia Express - Drumul Comorilor. Show-ul, lider de piață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x