Antena Căutare

Au ajuns pe mâna „vânătorilor de capete”! Vedetele de la Asia Express au trăit momente unice: „Aveau oase la gât”

Cele patru echipe calificate la Jocul de amuletă din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au avut parte de o experiență unică, presărată cu tradiții Igorot, chiar în mijlocul comunității ”vânătorilor de capete”!

În partea montană a țării trăiesc triburile Igorot, supranumiți și ”vânătorii de capete”, care urmează tradițiile antice ale strămoșilor lor.

Vedetele au aflat mai multe despre datinile, dansurile și filosofia de viață a celor din tribul Igorot. Frații Ristei au fost extrem de impresionați de armele și de dansul tradițional.

Apoi, după ce au asistat la dans, concurenții au văzut cum arată un șaman adevărat, în timpul unui ritual religios. A fost momentul în care vedetele au gustat vinul de orez.

Au ajuns pe mâna „vânătorilor de capete”! Vedetele de la Asia Express au trăit momente unice: „Aveau oase la gât”

Vedetele de la Asia Express au vizitat tribul Igorot

Vedetele de la Asia Express au vizitat tribul Igorot

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Râzi cu lacrimi! Florin Ristei a vrut să plimbe porcul în lesă, dar a ieșit un show de zile mari

Iar surprizele pregătite de cei din tribul Igorot pentru vedetele din Asia Express nu s-au oprit aici! Ce a urmat? Află totul urmărind materialul video de mai sus din ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii!

Râzi cu lacrimi! Florin Ristei a vrut să plimbe porcul în lesă, dar a ieșit un show de zile mari... Au fugărit porci, au mers pe picioroange și au ajuns în tribul „vânătorilor de capete”! Ce s-a întâmplat în ediția 18 di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x