Antena Căutare

Margherita de la Clejani a stabilit un record personal în aventura „Asia Express”. Tu ai putea să i-l dobori? – VIDEO

Margherita de la Clejani a stabilit un record personal în aventura „Asia Express”, unul care ar putea părea imposibil de atins pentru numeroase femei.

Margherita de la Clejani a stabilit un record personal în aventura „Asia Express”, unul care ar putea părea imposibil de atins pentru numeroase femei.

Trusa de machiaj este de fapt trusa de supravieţuire pentru o femeie, potrivit Margheritei de la Clejani, care a plecat în cursa „Asia Express” cât se poate de pregătită. Ea are pensule de tot feluri şi câteva kilograme de fonduri de ten, farduri şi creioane.

Orice colț din Asia este pentru Margherita de la Clejani un studio de make-up.

Dacă atunci când este acasă ritualul durează şi 3 ore, în Asia, Margherita de la Clejani a ajuns la un record personal – își face machiajul în 10 minute.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

Anca Sigartău și fiul ei Teodor ajung în casa designerului care îmbracă cele mai mari vedete de la Bollywood... „Asia Express”. Momente grele pentru Margherita de la Clejani şi Iuliana Luciu. „Nu mai pot! Mi-e rău”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x