Antena Căutare

Vedetele Asia Express, vot strategic în cursa pentru ultima șansă: ” Ne este mult mai frică de autostop și căutat cazare decât de celelalte echipe”

Diseară, de la 20:00, Antena 1 va difuza cursa pentru ultima șansă, ce ar putea opri drumul în competiție al unei echipe, în funcție de culoarea elefantului din cutia securizată, dezvăluit la finalul serii.  

Diseară, de la 20:00, Antena 1 va difuza cursa pentru ultima șansă, ce ar putea opri drumul în competiția Asia Express al unei echipe, în funcție de culoarea elefantului din cutia securizată, dezvăluit la finalul serii.

Luni seară, vedetele au avut de îndeplinit misiunea opțională de a-și oferi părul ca ofrandă, iar acest lucru va restabili clasamentul. Deși fiecare cuplu de vedete a ajuns la steag într-o ordine anume, cei care au acceptat cea mai dură provocare de până acum vor beneficia de un avantaj de 20 de minute, scăzut din ora lor de sosire. Astfel, după recalculare, două echipe vor intra automat în lupta din seara aceasta, exceptând vedetele imune: Ruby, Adrian, Bogdan Boantă și Cocuța.

Un al treilea cuplu de concurenți se va alătura, în urma votului majoritar: ”Suntem într-un joc în care s-a văzut foarte clar, în repetate rânduri, că ne este mult mai frică de autostop și căutat cazare decât ne este de celălalte echipe, va spune Teleșpan înainte de a dezvălui strategia sa.

În prima misiune a serii, vedetele vor ajunge în cea mai mare piață de vechituri din sudul Indiei. Acolo, vor alege o motocicletă descompletată pe care trebuie să o asambleze cu trei componente, după ce le caută în zonele punctate de pe hartă. Doar în momentul când vor reface motocicleta cu piesele lipsă vor primi și plicul pentru următoarea probă, însă provocarea va isca mari tensiuni între coechipieri: ”Sunt practic două hectare de fiare vechi, în care noi trebuie să găsim trei piese. Pierdem foarte mult timp la proba asta!”, va afirma una dintre echipe.

Lucrurile se vor complica pentru una dintre vedetele Asia Express, care va trece prin momente dificile din cauza unei probleme de sănătate, chiar la începutul cursei pentru ultima șansă: ”A început să mă înțepe inima. Nu mă ascultau mâinile, picioarele, le târam după mine și nu înțelegeam de ce”.

Cum se va desfășura cursa ultimatum, care vor fi cele trei cupluri de vedete care vor participa și, mai ales, ce verdict va da elefantul din cutia securizată la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot afla de la 20:00, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Elefantului.

Asia Express- Drumul Elefantului, lider de piață pe publicul comercial: Bogdan Boantă și Cocuța au câștigat amuleta și i... Ana Morodan a izbucnit în lacrimi la Asia Express! „L-am simțit pe Dumnezeu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x