Antena Căutare

Zarug de la Asia Express sezonul 4, dezvăluire complet neașteptată pentru fanii de pe Instagram. Ce a recunoscut

După ediția 10 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, Zarug a făcut o dezvăluire neașteptată, ce i-a luat prin surprindere pe fanii acestuia.

imagine cu zarug tinand un tipar Galerie
Zarug a avut parte de o zi grea în ediția 10 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1 | Antena 1

Unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți concurenți din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1 este Zarug. Împreună cu Lorelei, el a trecut prin numeroase aventuri și peripeții și a reușit, în numeroase situații, să stârnească amuzamentul tuturor cu reacțiile și frazele sale comice.

Recent, Zarug a „îmbrăcat” un aer serios și a făcut o dezvăluire complet neașteptată și extrem de sinceră, după ediția 10 din sezonul 4 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1.

Ce a recunoscut Zarug de la Asia Express, sezonul 4, pe pagina sa de Instagram

În ediția 10 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, concurenții s-au întrecut la mânca frigărui, apoi au fost nevoiți să convingă trecătorii de pe străzile din Kusadasi să consume respectivul preparat. Aventura a continuat cu un autostop plin de peripeții, o misiune de prins țipari și un joc de amuletă în care s-au întrecut patru echipe. Apoi, după o zi istovitoare, concurenții au fost nevoiți să își caute cazare

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre a țipat la Elwira. Echipele au rămas surprinse de reacția neașteptată a concurentului

Obosit până aproape de epuizare, atât fizic cât și psihic, sătul să implore după hrană și un loc de dormit, Zarug a cedat și a avut o reacție complet neașteptată. Fără pic de reținere, acesta a dat glas gândurilor sale și a dezvăluit tuturor cu ce se confruntă.

„Simt această oboseală și vreau să dorm un pic și poate mâine să fie altfel. Asta e ideea, că oricum când ești obosit nici creierul nu îți funcționează cum trebuie (...). Nu m-am mai simțit confortabil cu nimic, s-au adunat. Voiam să fiu lăsat în pace și atât (...). A fost o zi foarte grea și eu mi-am făcut-o mai grea. Am uitat de unde am venit, cine sunt și unde mă duc”, a mărturisit concurentul de la Asia Express sezonul 4.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, după ediția 10 a reality show-ului, acesta a făcut o postare pe pagina sa de Instagram în care a explicat faptul că a fost vorba despre o „cădere”, un lucru greu de evitat uneori în Asia Express.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții s-au cazat în cele mai spectaculoase locuri. Unde au dormit Mihai și Elwira Petre

„E greu sa ma vad asa pe sticla. Sincer. Faza naspa cu umorul e ca m-am invatat sa imi matur emotiile negative sub covorul unei glume. In Asia de multe ori e imposibil sa nu clachezi si sa nu vrei sa pui capat. Dar, pana la urma, caderile si ridicarile fac parte din viata si din a fi om si ne culcam cu speranta ca poate maine va fi un pic mai bine. Sa ne vedem umani diseara din nou. #PUN.C.T.

ASIA EXPRESS CONTINUA”, a scris Zarug pe pagina sa oficială de Instagram, a scris Zarug în cadrul unei postări pe pagina sa oficială de Instagram.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții s-au cazat în cele mai spectaculoase locuri. Unde au dormit Mihai și Elwira ... Asia Express, 4 octombrie 2021. Cuza și Emi s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x