Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imaginile ce zdruncină Biserica din temelii! Un serial despre Iisus i-a înfuriat pe credincioși! Ce și-au permis producătorii

Biserica se zdruncină din temelii și o mare controversă a izbucnit după ce au fost făcute publice detalii scandaloase despre Iisus Hristos!

Un film lansat de curând a stârnit o controversă uriașă

Peste două milioane de semnături s-au strâns pentru a fi oprită difuzarea filmului brazilian „The First Temptation of Christ” (Prima tentaţie a lui Hristos) de pe platforma de streaming Netflix, care îl ilustrează pe Iisus Hristos ca fiind homosexual.

Petiţia a fost lansată la 46 de minute după lansarea filmului, urmăritorii argumentând că producţia jigneşte grav creştinii, scrie Daily Mail.

SATIRĂ DESPRE IISUS HRISTOS

Potrivit sinopsisului, povestea filmului îl surprinde pe Iisus Hristos la vârsta de 30 de ani, alături de un oaspete surpriză pe care îl aduce la o întâlnire în familie, prezentându-l drept iubitul său, Orlando.

Imaginile ce zdruncină Biserica din temelii! Un serial despre Iisus i-a înfuriat pe credincioși! Ce și-au permis producătorii

Filmul a scandalizat credincioșii din întreaga lume

Netflix nu a comentat pe marginea filmului şi nici a acuzaţiilor făcute împotriva acestuia. În schimb, trupa de comedie din spatele producţiei a făcut o declaraţie, spunând că pun preţ „pe libertatea de exprimare a umorului prin intermediul unei satire legate de una dintre cele mai diverse teme culturale ale societăţii, aceasta fiind esenţială pentru o ţară democratică”.

Criticii care militează pe Twitter împotriva filmului despre Iisus Hristos spus că vor boicota site-ul până când producţia va fi retrasă.

Eduardo Bolsonaro, fiul preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro, a numit filmul un „gunoi”, adăugând că producătorii „nu reprezintă societatea braziliană”.

Filmul este regizat de actorii Rodrigo Van Der Put, iar rolurile lui Iisus şi a lui Orlando sunt interpretate de Gregório Duvivier şi Fábio Porchat, arata cei de la bugetul.ro.

Recomandari