Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Amor, într-o secție de poliție! O polițistă de 28 de ani, amanta unui coleg de 40 de ani! „Toată lumea bănuia că era ceva între ei!”

O polițistă în vârstă de 28 de ani este acuzată că a făcut amor cu un coleg însurat, în vârstă de 40 de ani, chiar în secția de poliție.

Amor, în secția de poliție! O polițistă de 28 de ani, amanta unui coleg de 40 de ani! „Toată lumea bănuia că era ceva între ei!”

Ofițerul Jemma Dicks, în vârstă de 28 de ani, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, ar fi făcut amor cu un sergent însurat în mai multe locații, inclusiv în secția de poliție din Cardiff, Wales, într-o perioadă de zece luni.

„Toată lumea a bănuit că se petrece ceva între ei. Adam a slăbit mult și și-a lăsat o barbă în trend. Era înnebunit după ea. Însă, totul s-a stricat când ea a depus o plângere la adresa lui. Așa s-a aflat tot despre ce au făcut în secția de poliție”, a spus un fost coleg al celor doi.

Jemma Dicks a călcat pe urmele tatălui ei, un polițist care a murit în urmă cu patru ani, la 53 de ani. Femeia a cerut să primească numărul de pe uniforma tatălui ei.

Amor în mașina de poliție! O polițistă, prinsă în timp ce se iubea cu un coleg cu 31 de ani mai în vârstă decât ea! Foto

Săptămâna viitoare, femeia va fi audiată la Poliția din South Wales, pentru aventura pe cafre a avut-o cu sergentul însurat, și în secția de poliție din Cardiff. Aventura s-ar fi petrecut din noiembrie 2017 până în august 2018.

Polițista Cristina, filmuleț provocator pe TikTok, aproape dezbrăcată! Imagini interzise minorilor! „Mă distrez doar!”

Întreaga aventură s-a aflat după ce sergentul Adam Reed, în vârstă de 40 de ani, a fost acuzat că a făcut fotografii cu picioarele unei alte femei, în biroul lui din secția de poliție.

Sergentul Reed, care a demisionat, între timp, este acuzat de trei astfel de incidente, cu trei femei diferite – al treilea incident, pe lângă cele două menționate, fiind cel în care a făcut amor cu o altă colegă, în timpul programului de lucru.

Recomandari