Antena Căutare

Burlacul, 15 aprilie 2021. Andi a venit la vila fetelor ca să discute cu Dominique și Malinka. Ce i-au spus concurentele

Andi a venit în vila fetelor și în timp ce Cristina, Ana și Alexandra găteau pentru el, Burlacul a mers direct la Dominique și Malinka pentru a discuta cu ele.

Andi a venit la vila fetelor ca să discute cu Dominique și Malinka Galerie
Andi a venit în vila fetelor pentru a discuta cu Dominique și Malinka | Antena 1

El a declarat din prima că nu mai are de gând să facă nimic, acum așteaptă acțiunile de după gestul pe care el l-a făcut. După ce le-a salutat pe fetele din bucătărie și a mărturisit că abia așteaptă să guste din preparatelor lor, Andi a mers în grădina vilei din Turcia în care Dominique pregătise un cadru special pentru el.

Andi a venit la vila fetele ca să discute cu Dominique și Malinka

Toată dimineața concurenta a căutat unghiul perfect pentru a aranjat cât mai aproape cele două șezlonguri, a creat un platou cu fructe, a cules flori, s-a aranjat și l-a așteptat pe Andi să discute despre decizia ei de a rămâne în casă, deși fusese eliminată cu o seară înainte.

Tânăra i-a mărturisit cu ochii în lacrimi că ea nu vrea să-l piardă și cât de rănită a fost de faptul că nu a primit trandafirul la ceremonie.

"Nu mi-am dat seama că pentru tine gestul unui sărut ar însemna atât de mult. El mi-l imaginam într-un cadru perfect."

Dominique i-a mai spus lui Andi că ea funcționează mai bine atunci când primește feedback negativ, iar sentimentul de respingere a făcut-o să-și declanșeze toate emoțiile. Pe de altă parte, Burlacul consideră că ceea ce face fata ține doar de orgoliu și de mândrie. Andi i-a explicat însă din nou că vrea să simtă emoții, trăiri, vrea să vadă sentimente, nu doar o proiecție a ceea ce sunt ele.

"Am înțeles chestia aceasta și mi-am dat seama aseară că am fost superficială și că nu așa funcționează lucrurile."

Burlacul i-a mai acordat o șansă și a declarat la testimonial că știe că Dominique nu plânge după omul Andi, ci după acțiunea pierderii. Acesta vrea însă ca ea să înțeleagă că nu există nicio pierdere, dar încearcă să o protejeze de o falsă suferință.

"Ea nu ține la omul Andi. Pur și simplu își va da seama că acțiunea în sine de a pierde era de fapt problema în acest caz."

Cum a decurs discuția cu Malinka

A urmat Malinka la întâlnirea cu Andi. Aceasta, spre deosebire de Dominique a ținut să-și motiveze alegerea de a rămâne printr-un discurs și nu printr-un dialog.

Malinka spune că adesea se leagă de o mulțime de detalii mici ca să-și dea seama de ce simte cu adevărat omul de lângă. A trecut însă rapid la subiect și i-a spus lui Andi că vrea să discute cu el despre o chestie pe care nu o știe nimeni în acest moment, nici măcar persoanele din staff. Cea mai mare problemă a Malinkăi este de fapt Angela, chiar sora sa.

Citește și: Angela Antocel a avut ocazia de a ieși la un single date cu Andi Constantin. Cum l-a surprins concurenta

Deși ea declară că amândouă au decis ca Andi să fie cel care le decide parcursul în competiție și că doar el este în măsură să facă pași spre ele, Burlacul spune că simte că lucrurile nu stau tocmai așa. Acesta crede că sunt tensiuni și că cele două surori nu se simte bine în acest context.

"Pentru mine faptul că ele se blochează una pe cealaltă și se limitează din a fi ele este o problemă."

Malinka a declarat că ea nu l-a sărutat pe Andi dintr-un alt motiv decât cel al eliminării surorii sale. Aceasta a spus că ea a sesizat cu Burlacul o privește într-un anume fel pe Angela, dar că ea este în emisiune nu doar pentru el, ci pentru fericirea lui.

Cele două surori au făcut un pact. În momentul în care una dintre ele va ajunge să-l sărute pe Burlac, cealaltă va pleca. Andi spune că și-a dat seama de acest joculeț și că în momentul în care cineva îi explică același lucru sub mai multe formulări, el nu face decât să dea înapoi și să considere acele lucruri false.

Burlacul Andi a decis să-i acorde o a doua șansă Malinkăi, dar spune că nu crede că aceste bariere pe care ea și le impune în cunoașterea lor din cauza Angelei vor duce la un rezultat pozitiv.

Burlacul, 15 aprilie 2021. Dominique și Malinka își doresc a doua șansă de la Andi. Cum au primit celelalte concurente v... Burlacul 15 aprilie 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin și-au făcut mărturisiri intime la date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x