Întrebat care a fost una dintre poznele făcute de el în bucătărie, chef Florin Dumitrescu a făcut dezvăluiri incredibile!
Tatu Silvia Simona are 21 de ani și este din Brăila. Deși este profesoară, pasiunea pentru gătit rămâne la fel de intensă.
Marti, 29.03.2016, 23:18
Toni are un restaurant şi se consideră un bucătar pregătit pentru a lua cuţitele chefilor.
Marti, 29.03.2016, 22:20
Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.
Marti, 29.03.2016, 22:04
Nicolae Doru Matan primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Sibiu, de meserie este bucătar și are 47 de ani.
Mihnea Zaharia are 22 de ani și este din București. Este operator de date, dar bucătărie a rămas marea sa pasiune.
Marti, 29.03.2016, 20:54
Obrăcaru Adriana vine tocmai de la Constanța pentru a demonstra chefilor că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar de renume.
Marti, 29.03.2016, 20:45
Ediția de luni, 28 martie, a adus multe suprize la „Chefi la cuțite”, căci concurenții au trecut prin foc și sabie pentru a merge mai departe în concurs.
Marti, 29.03.2016, 19:20
Ediția de luni, 28 martie, a adus multe suprize la „Chefi la cuțite”, căci concurenții au trecut prin foc și sabie pentru a merge mai departe în concurs.
Doru Mâțan este din Sibiu și a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că are tot ce îi trebuie pentru a devenit un bucătar de renume.
Dodoiu Camelia a venit la emisiune pentru a demonstra chefilor că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar de renume.
Tatu Silvia Simona are 21 de ani și este din Brăila. Deși este profesoară, pasiunea pentru gătit rămâne la fel de intensă.
Mihnea Zaharia are 22 de ani și este din București. Este operator de date, dar bucătărie a rămas marea sa pasiune.
Oricât de greu ar prea de crezut, se pare că undeva în lume există un copac extrem de periculos, de care nimeni nu are curajul să se apropie.
George este bucătar chef la o cafenea-restaurant. Este o fire veselă şi nu are regrete.
Soţul mamei ei a încercat să o voleze când era numai un copil. S-au dus să facă reclamaţie la poliţie, însă mama a întors-o din drum.
Luni, 28.03.2016, 22:41
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt extrem de exigenți. Chefii elimină pe oricine dezamăgește în bucătarie, cu zâmbetul ep buze.
Sorin Bontea este pus pe glume, iar ”victima” lui este Cătălin Scărlătescu: ”Ți se umflă capul!”
Este rândul lui Petrescu George să vină la „Chefi la cuțite” și să-i impresioneze pe cei trei bucătari de temut!
Luni, 28.03.2016, 21:40
Ardelian Iasmina a venit tocmai de la Timișoara pentru a dovedi că este talentată în bucătărie.
Luni, 28.03.2016, 21:38
Anne Marie Duță este din București și este de profesie bucătar.
Gutter Gabriel este din Târgu Mureș, dar locuiește și trăiește în Suedia.
Mihăiță Georghe Petrescu primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Focșani, de meserie este bucătar și are 25 de ani.
Ardelian Iasmina a venit tocmai de la Timișoara pentru a dovedi că este talentată în bucătărie.
Este rândul lui Petrescu George să vină la „Chefi la cuțite” și să-i impresioneze pe cei trei bucătari de temut!
Peripețiile lui Cătălin Scărlătescu nu-i impresionează pe colegii lui de la ”Chefi la cuțite”. Uite cum au reacționat Florin Dumitrescu și Sorin Bontea când juratul a început să povestească aventura lui din Brazilia.
Carneiro Mihaela a venit plină de încredere la emisiune, chiar dacă soțul ei a rămas în Brazilia.
Luni, 28.03.2016, 20:55
Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Cercel Gheorghe a venit tocmai de la Sibiu pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut.
Luni, 28.03.2016, 20:42Carneiro Mihaela a venit plină de încredere la emisiune, chiar dacă soțul ei a rămas în Brazilia.
Seară de excepție la „Chefi la cuțite”! Cercel Gheorghe a venit tocmai de la Sibiu pentru a-i impresiona pe cei trei chefi de temut.
Jurizare cu umor marți seara la „Chefi la cuțite”. Aflați în fața unui preparat care pare a fi foarte iute, chefii nu se încumetă să guste, dar îl invită pe Cătălin Scărlătescu să o facă, dat fiind faptul că acesta este un fan declarat al mâncării picante.
Luni, 28.03.2016, 15:21
Jurizare cu umor marți seara la „Chefi la cuțite”. Aflați în fața unui preparat care pare a fi foarte iute, chefii nu se încumetă să guste, dar îl invită pe Cătălin Scărlătescu să o facă, dat fiind faptul că acesta este un fan declarat al mâncării picante.
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.
Duminica, 27.03.2016, 10:53
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 16:14
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Seara de marți a fost deschisă la „Chefi la cuțite” de Georgeta Ciocârlan, care, la 40 de ani, spune că viața ei e bucătăria. „Am moștenit pasiunea de gătit de la tatăl meu, care mă încuraja încă de mică. Cred că ar fi tare mândru”, a spus ea la Antena 1.
Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Miercuri, 23.03.2016, 12:20
Recent, sexy prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a reușit să își uimească fanii cu o apariție incendiară.
Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Papaleț David este bucătar și a venit la emisiune ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.
Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Candoi Savu Robert are 35 de ani și momentan își dedică timpul studiilor doctorale. A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul culinar.
Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?