Ingrediente
- Foi de plăcintă
- Legume după preferință (morcov, mazăre, fasole verde, fasole boabe, ceapa verde, ceapa, porumb, varză etc)
- Carne, preferabil piept de pui (doar dacă vrei)
- Ulei
- Sare și piper
Mod de preparare
Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Este o rețetă extrem de simplă și rapid de făcut.
Cum se face?
Pregătește mixul de legume și carnea. Legumele tocate mărunt se fierb, apoi se călesc puțin în ulei. Pieptul de pui se taie bucățele cât mai mici și se trage la tigaie, până este făcut. Peste toate acestea se adaugă sare și piper după gust. Puiul și legumele se amestecă.
Trucul leneșilor: Ca totul să fie gata mai repede, poți cumpără de la magazin un mix de legume mexican. Tot ce ai de făcut este să torni legumele în tigaie, să adaugi apă și să le lași puțin la făcut.
Taie foaia de plăcintă în pătrate (cam de un deget lungime sau puțin mai mult) și împachetează exact ca în imaginea de mai jos.
Apoi se pune totul la prăjit, până ce pachețelele se rumenesc.
Și gata. Asta e tot.
Poftă bună!
Sfat: Dacă vrei să ții post, pur și simplă prepară-le fără carne.
O altă sugestie ar fi să le mănânci cu sosul tău preferat (ketchup, mujdei, sos de soia etc).
Reţeta foarte simplă, cu doar patru ingrediente banale! Cum să faci batoane Bounty la tine acasă, în câteva minute... YAKISOBA...