Antena Căutare

Coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate- Reţeta lui Vlăduţ

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate, perfectă pentru întreaga familie.

Coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate- Reţeta lui Vlăduţ Galerie
Coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate

Cu așa combinații de ingrediente cu gusturi deosebite, rețeta este perfectă pentru un prânz de vară, generos.

Coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate- Reţeta lui Vlăduţ

Coaste de porc afumate

Ce ne trebuie pentru Rețeta Coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate:


  • coaste de porc afumate
  • paste
  • păstăi de fasole grasă
  • vinete
  • roșii cherry
  • zucchini
  • ciuperci champignon brune
  • usturoi
  • ulei de măsline
  • cașcaval
  • pătrunjel verde
  • puțin sos de roșii
  • sare

Cum procedăm pentru a prepara Rețeta Coaste de porc afumate, cu paste în sos de roșii și legume asortate

Coastele afumate, fără a mai fi condimentate se împachetează în hârtie pergament, apoi în folie de aluminiu și se dau la cuptor la 160-170 de grade, pentru aproximativ 2 ore.

Ciupercile se taie în jumătăți și se trag la tigaie în puțin ulei de măsline cu 2-3 grăunți de usturoi presați.

Zucchinii și vinetele se feliază rondele și, de asemeni, se vor trage la tigaie, separat, cu puțin usturoi și ulei de măsline, sau se pot da la cuptor și se presară cu cașcaval răzuit, pentru a se gratina.

Citește și: Rețeta Coaste de porc gratinate cu ciuperci și parmezan

Păstăile de fasole grasă se blanșează în apă cu puțină sare, pentru 5 minute, apoi se scot în apă rece pentru a se opri procesul termic. Ulterior se va asezona cu pătrunjel verde și usturoi verde.

Pastele se fierb în modul clasic, în apă cu sare, apoi se amestecă cu puțin sos de roșii.

Citește și: Cum preparăm cele mai simple și delicioase coaste de porc cu cartofi noi și sos de măsline

Coastele afumate se servesc cu pastele și legumele gratinate, alături de roșii cherry proaspete.

Spor și poftă bună!

Pentru a nu pierde detaliile și sfaturile lui Vlăduț, accesați materialul video de mai jos, din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani:

Rețetă de cartofi noi trași în unt cu bacon și usturoi... Clafoutis cu cireșe. Desertul vedetă al verii din bucătăria franțuzească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x