Cu SUPA lui HIPOCRATE vă detoxifiați şi slăbiţi până la două kilograme pe săptămână! O grăsunică a încăput în hainele de la majorat în două luni

Supa lui Hipocrate este un preparat bogat în potasiu, element primordial în procesul de detoxifiere a organismului.

Supa lui Hipocrate este un preparat bogat în potasiu, element primordial în procesul de detoxifiere a organismului.

Hipocrate a fost cel mai vestit medic al Greciei antice şi este considerat părintele medicinei. Părintele medicinei, Hipocrate, trăitor al Greciei antice, consideră că vindecarea oricărei boli începe prin curăţirea organismului. Multe secole mai târziu, în 1958, de aceeaşi părere a fost şi medicul american Max Gerson, care a inclus-o în „terapia Gerson” – o metodă elaborată de el împotriva cancerului şi a mai multor boli, printre care şi obezitatea.

Supa lui Hipocrate – Reţetă

Într-o oală din inox de 2 litri se pun următoarele legume şi se acoperă cu apă:

2 cepe mijlocii

1 legătură pătrunjel verde

750 – 1000 gr. de roşii

1/2 kg de cartofi

1 rădăcină de ţelină mijlocie

1 rădăcină mijlocie de pătrunjel

2 bucăţi de praz mic

Usturoiul se poate folosi ca mujdei proaspăt în supa fierbinte.

Citește și
colaj de imagini cu zarug si lorelei de la asia express sezon 4
Mesajul lui Zarug după eliminarea de la Asia Express sezon 4. Ce a postat pe internet
Mesajul lui Zarug după eliminarea de la Asia Express sezon 4. Ce a postat pe internet
Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți
Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți
Mireasa 2021, sezonul 4. Scandal de proporții în casa băieților. Ce s-a întâmplat între concurenți
cameramanii-asia-express
Jurnal de Asia, episodul 17. Cum arată cameramanii din Asia Express și ce au dezvăluit despre peripețiile de pe Drumul Împăraților
Jurnal de Asia, episodul 17. Cum arată cameramanii din Asia Express și ce au dezvăluit despre peripețiile de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

Nici una dintre aceste legume nu se cojeşte (cu excepția cartofilor); se curăță bine prin spălare, apoi se taie în bucăţi mari; se fierb încet la foc mic timp de trei ore, după care se pasează prin sita de inox, în cantităţi mici. Legumele pasate se amestecă apoi cu apa în care au fiert. Cantitatea de apă folosită poate varia în funcţie de gustul fiecărei persoane şi în funcţie de consistența dorită. Nu se adaugă sare. Se păstrează la frigider cel mult două zile şi se încălzeşte doar cantitatea care se consumă.

Sursă: topremediinaturiste.ro

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Ultimele știri