Dacă vrei să faci un desert simplu şi rapid, poţi încerca reţeta următoare. Prăjitura "Madagascar" este gata în câteva minute, fără coacere, iar gustul este fabulos.
Ingrediente pentru rețeta de prăjitură Madagascar:
600 ml frişcă lichidă
200 g ciocolată amăruie
200 g ciocolată cu lapte
200 g ciocolată albă
2 pachete biscuiti
3 linguri mari de unt
Mod de preparare pentru rețeta de prăjitură Madagascar:
Fiecare tip de ciocolată se topeşte la bain marie şi se toarnă câte 200 ml de frişcă lichidă. Compoziţia se bagă la frigider timp de câteva minute ca să se întărească. Între timp, se fărâmă biscuiţii şi se amestecă împreună cu untul.
Blatul se toarnă într-o tavă şi se presează bine. Când cremele sunt gata, se pun cu grijă peste blat şi se bagă din nou la frigider. În funcţie de preferinţe, pe deasupra se pot pune alune sau nuci pisate.
Poftă bună!
Reţetă simplă: Cum să prepari cea mai bună halva! Ai nevoie de puţine ingrediente şi e gata în doar câteva minute... Reţetă de post: Prăjitura "Duo creme", gata în câteva minute, fără bătăi de cap...