Prăjitura "Samoa" e varianta perfectă dacă vrei să pregăteşti un desert rapid, delicios şi foarte uşor de făcut. Iată reţeta pas cu pas!
Ingrediente pentru rețeta de prajitura "Samoa":
Pentru blatul de jos:
2 cani de biscuiti pisati
100 g unt
Pentru crema si topping:
500 g crema de branza
1 cana de nuca de cocos
200 g frisca
150 g zahar
1 sticluta esenta de vanilie
jumatate de cana de fulgi de ciocolata
sos de ciocolata pentru topping
1 cana de sos de caramel
Mod de preparare pentru rețeta de prajitura "Samoa":
Biscuitii se amesteca impreuna cu untul si se preseaza bine intr-o tava speciala pentru cheesecake. Se amesteca branza cu zaharul si esenta de vanilie. Trebuie sa devina o compozitie omogena. Se adauga si nuca de cocos si sosul de caramel, apoi si frisca si se amesteca foarte bine.
Compozitia obtinuta se toarna peste blatul din biscuiti si se niveleaza. La final, pe deasupra, se toarna sosul de ciocolata, o mana de nuca de cocos si fulgii de ciocolata. Prajitura se tine la frigider cateva minute, ca sa se raceasca si sa se intareasca.
Poftă bună!
Reţetă de post: Prăjitura "Duo creme", gata în câteva minute, fără bătăi de cap... Cum prepari corect clătite! Greşelile pe care le faci când pregăteşti deliciosul desert...