Antena Căutare

Rețetă de pască fără aluat! Gospodinelor, chiar vă veți surprinde invitații cu acest deliciu de Paște și în plus are și puține calorii!

Pasca fără aluat este un desert pentru Paște pe cât de sănătos, pe atât de delicios. În plus, va fi gata într-un timp record!

Pasca fără aluat este un desert pentru Paște pe cât de sănătos, pe atât de delicios. În plus, va fi gata într-un timp record!

Ingrediente:

1 kg brânză dulce de vaci

150 g stafide

6 ouă

6 linguri de griș

1-2 plicuri de budincă de vanilie

250 ml smântână

250 g zahăr

1 plic praf de copt

coajă de lămâie

esență de vanilie

Mod de preparare:

Pentru pasca fără aluat se separă întâi gălbenușurile de albușuri. Într-un mixer pune brânza cu zahărul, zahărul vanilat, coaja de la lămâie, praful de budincă şi praful de copt, smântâna, grişul, stafidele, gălbenuşurile de ou şi albuşurile bătute spumă.

Amestecă până obții o compoziție omogenă. Dacă brânza este prea moale se mai poate adăuga griș.

Tapetează o formă rotundă cu unt și făină sau cu hârtie de copt. Adaugă compoziția în forma tapetată și las-o 15 minute în cuptorul incins in prealabil, la 180 de grade. Apoi scade temperatura la 150-160 de grade si las-o inca 40-45 de minute. Fă testul cu scobitoarea, iar daca aceasta este curată, înseamnă că s-a copt în totalitate.

Sursă: ideisanatoase.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x