Nu ratați, în sezonul verdețurilor, cel puțin o supă cremă de măcriș să preparați, iar dacă nu știți cum, Jamie Oliver vă vine în ajutor cu o rețetă simplă și gustoasă.
Ingrediente supă cremă de măcriș
- 2 cartofi
- 2 cepe
- 2 căței de usturoi
- ulei de măsline
- 400 ml supă de legume
- 3 cuiburi de măcriș
Mod de preparare supă cremă de măcriș
Curățați și tăiați mărunt cartofii, ceapa și usturoiul.
Într-o cratiță mare, încălziți puțin ulei de măsline, apoi puneți cartofii, ceapa și usturoiul și lăsați-le până când ceapa este translucidă.
Adăugați supa și fierbeți până când cartofii sunt moi. Se taie și se adaugă măcrișul și se fierbe încă 3 până la 4 minute.
Folosind un blender de mână, transformați supa într-o cremă fină.
Serviți-o simplă, cu crutoane, cu smântână, sau cum o preferați.
O supă cremă de primăvară gustoasă și sănătoasă este și supa crema de leurdă.