E weekend, aşa că poţi încerca un desert rapid, foarte gustos, uşor de făcut. Ai nevoie de puţine ingrediente şi este delicios!
INGREDIENTE:
2 galbenusuri
3 linguri zahar
2/3 pachet unt
o cana si jumatate de faina alba
200 gr ciocolata
2 galbenusuri
450 gr smantana dulce
MOD DE PREPARARE:
Se amesteca primele 3 ingrediente pana obtinem o crema fina. Adaugam faina si omogenizam. Vom obtine un aluat moale pe care il intindem in tava unsa cu unt si il bagam la frigider pentru 30 de minute. Cand e gata, o scoatem si punem deasupra o bucata hartie pentru copt si o dam in cuptorul preincalzit la 185-190 grade pana se coace.
Umplutura: Punem intr-un vas cu fund dublu smantana dulce cu ciocolata. Lasam la foc mic, pana se topeste ciocolata in smantana. Luam amestecul de pe foc si adaugam galbenusurile.
Cand blatul de tarta e copt, il scoatem si turnam umplutura, apoi bagam inca 15 minute la cuptor, la temperatura mica. Pe deasupra se pot pune nuci intregi. Pofta buna!
Negresă cu ciocolată și cremă cu lămâie aromată, combinația perfectă pentru a-ți delecta familia și musafirii... Cea mai simplă reţetă de merdenele! Cu doar câteva ingrediente, faci un preparat delicios! Iată toţi paşii!...