Căutare Live

Amuleta 13 încinge spiritele în bucătăria „Chefi la cuțtie”! Ce au pățit Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Amuleta 13 a adus pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” emoții uriașe și o dorință mare de-a câștiga. Totuși, lucrurile nu au mers atât de bine precum se așteptau aceștia!

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, Gina Pistol a anunțat că pentru amuletă jurații de la „Chefi la cuțite” trebuie să gătească tapasuri de lux. Singurul care a părut că se bucură de această temă a fost chiar Cătălin Scărlătescu.

Amuleta 13 aduce emoții pentru cei trei chefi

Mândru nevoie mare, acesta și-a scos sarea și piperul de aur și le-a pus pe masa, pentru a se vedea că are lux din plin!

citește și: Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”

„Mâncarea spaniolă pentru mine e o necunoscută. Nu mă atrage și nu m-a atras până acum”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

În ediția 13 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, jurizarea va fi făcută de chef Marian Cernat, care are o carieră în domeniul alimentar de mai bine de trei decenii!

citește și: Veste neașteptată la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 13 dată de Chef Marian Cernat

„Marian Cernat este motorul bucătăriei Chefi la cuțite. Fără el noi nu am avut produsele pe bancul de lucru. Noi gătim cu ce ne dă Marian să gătim”, a explicat Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Noroc sau ghinion? Amuleta 13 aduce o surpriză uriașă pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”... El e clona lui Scărlătescu! Vlăduț Manoliu a făcut magie curată la Chefi la cuțite: „Ajung până în finală”...
Ultimele știri