Live acumFilm: Atac de Ziua Nationala
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Ionuţ Gusan are o afacere inedită în România și a venit să arate ce poate la „Chefi la cuțite”: „Învăţ oamenii să gătească mâncare ca la restaurant”

Ionuţ Gusan, un bucătar din Cluj-Napoca, în vârstă de 29 de ani, care a adus în România conceptul „cooked by me”, a venit să arate de ce este în stare el în bucătărie, la „Chefi la cuțite”.

Ionuţ Gusan, un bucătar din Cluj-Napoca, în vârstă de 29 de ani, care a adus în România conceptul „cooked by me”, a venit să arate de ce este în stare el în bucătărie, la „Chefi la cuțite”.

„Încerc să învăț lumea să gătească mâncare bună, de restaurant, acasă, cu mâna lor. Conceptul se numește «cooked by me». Este o idee preluată din America”, a explicat el.

„Lucrez cu niște prieteni, cu un concept nou- livrăm materia primă pentru oricine comandă, ca să își facă un preparat de restaurant, cu instrucțiuni și poză cu felul în care preparatul trebuie să arate la final”, le-a explicat el chefilor.

Ionuţ Gusan, care este bucătar de aproximativ zece ani, a recunoscut că „e greu să gătești”, deoarece cu cât prinzi mai multă experiență, cu atât lumea are așteptări mai mari de la tine.

La „Chefi la cuțite”, Ionuț Gusan a pregătit o rețetă de piept de raţă.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu i-au luat la analizat nu doar preparatul, ci și... afacerea. Ce păreri au avut, aflați din clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro