Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Sorin Bontea a ales să pregătească, în ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, o tocăniță de iepure cu mămăligă și mărar prăjit, o rețetă extrem de apreciată de către rivalii săi.
Cătălin Scărlătescu a pregătit chipsuri de cartofi, piure de cartofi, ruladă de iepure cu bacon și legume, iar Florin Dumitrescu a făcut tot o ruladă, dar umplută cu pastă de pui, iepure și spanac.
„E drăguță foc farfuria lui”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.
Totuși, singurul care a ieșit în evidență de data aceasta a fost Sorin Bontea, căci rivalii săi au pregătit amândoi câte o ruladă cu carne de iepure!
citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate
Rămâne totuși de văzut ce va decide Ana Consulea, celebrul patiser care va face jurizarea pentru amuleta 17 de la emisiunea „Chefi la cuțite”.
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!
Au ieșit scântei în bucătăria „Chefi la cuțite”! De ce s-a certat Sorin Bontea cu rivalii săi... Bogdan Boceanu de la „Chefi la cuțite” a fost căutat de FBI și a făcut primul milion de dolari, până la 18 ani...