Antena Căutare

Chef Richard Abou Zaki, un nou succes culinar în Italia: unul din restaurantele sale, nominalizat printre cele mai bune pizzerii

Juratul Chefi la cuțite, Chef Richard Abou Zaki, și-a îmbogățit palmaresul profesional cu o nouă recunoaștere importantă, primită pentru unul dintre cele cinci restaurante pe care le-a deschis în Italia.

Galerie
Juratul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 14 are un nou motiv de mândrie | Antena 1

Controluce a fost nominalizat de prestigiosul ghid italian 50 Top Pizza în selecția Pizzerie Eccellenti 2024.

Chef Richard Abou Zaki, un nou succes culinar obținut în Italia: unul dintre restaurantele sale, nominalizat printre cele mai bune pizzerii din Peninsulă​

„Faptul că, în doar șase luni de la inaugurare, am intrat în acest ghid prestigios este un rezultat foarte important. Eu și cei din echipa mea suntem foarte fericiți și mândri pentru această recunoaștere obținută cu multe ore de muncă. Sacrificiul și munca grea sunt criteriile noastre pentru succes în toate restaurantele pe care le-am deschis”, a declarat Chef Richard Abou Zaki, care a sărbătorit această realizare chiar pe platoul de filmare Chefi la cuțite. Astfel, Controluce se numără printre cele mai bune pizzerii din Italia, într-un ghid care a selectat un total de aproape 300 de pizzerii din cele peste 80.000 care există în întreaga Italie.

Citește și: Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre mama lui! Ce a spus despre ea

Articolul continuă după reclamă

„Am avut mereu acest vis de a-i aduna pe cei dragi lângă mine, la o pizza delicioasă, chiar în restaurantul meu – iar la Controluce s-a creat această atmosferă magică, pentru că e un restaurant cu un ambient unic, care a dat o nouă viață fostului cinematograf din Porto Sant’Epidio, oferind o experiență incredibilă. Am gândit acest loc de la bun început pentru a avea un farmec cu totul aparte în lumea pizzeriilor italiene, așa că totul e integrat în această poveste și fiecare blat de pizza este definitivat de toppinguri extrem de creative, astfel încât fiecare pizza să ofere ceva diferit. De exemplu, la desert avem o pizza dulce, numită Pizza Popcorn, care amintește de experiența clasică din sala de cinema, când urmărești un film și mânânci popcorn. Mi-am dorit mult să am un astfel de restaurant, pentru că pizza are pentru mine o semnificație aparte, încă din copilărie: este acel fel de mâncare versatil, care aduce bucurie și adună familia și prietenii în jurul ei”, a povestit Chef Richard Abou Zaki.

Au început filmările pentru Chefi la cuțite, sezonul 14. Ce noutăți aduce emisiunea

Veste mare pentru fanii Chefi la cuțite. Filmările show-ului culinar au început, iar jurații se află pe platourile de filmare unde au ocazia să deguste din preparatele concurenților. Noul sezon aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor preparate de senzație, momente inedite și reguli noi.

Tensiunile au atins deja cote maxime, iar jurații sunt mai pregătiți ca niciodată să termine sezonul 14 cu un câștigător. Rivalitatea dintre chefi a ieșit la iveală încă de la primele ediții ale show-ului culinar pe care publicul le așteaptă pe micile ecrane ale televizoarelor.

Sezonul 14 din Chefi la Cuţite revine din toamnă pe micile ecrane ale publicului. Cu multe surprize, jocuri de amuletă, tensiune și o regulă nouă pentru chefi care va ridica temperatura întregului show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x