Live acumDragoste de tata
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Chef Scărlătescu, la un pas de tragedie! Îl putea costa viața pe juratul „Chefi la cuțite”! „A luat totul foc și eu...”

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz, a fost invitat la emisiunea „Răi da Buni” și a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz, a fost invitat la emisiunea „Răi da Buni” și a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Celebrul chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre planurile din viitor, dar și despre posibilitatea de a-și întemeia o familie! Chiar dacă puțini știu ce vârstă are juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, acesta a mărturisit mai multe detalii incredibile despre viața sa intimă!

Și fiindcă a prins curaj să dezvăluie tot felul detalii, așa am aflat care a fost cel mai greu moment al vieții sale.

„În bucătărie nu mai are cum să îmi fie greu, fiindcă mi s-au întâmplat toate tâmpeniile. Mi-a luat bucătăria foc de trei ori. Făceam o nuntă la Alba Iulia și fiindcă bucătăria nu era curățată foarte bine și din cauza grăsimii a luat foc totul. Eu îmi faceam selfie.

A doua zi, șeful pompierilor și cu directorul hotelului au venit la mine să mă întrebe de ce toți fugeau panicați și eu făceam poze. Dar mi-a mai luat bucătăria foc, ce atâta panică...”, a povestit


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube