Antena Căutare

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Narymen Abessi e tânăra care a făcut senzație cu dezvăluirile sale! Ce meserie grea are

Narymen Abessi are 27 de ani și concurenta a decis să își ia inima în dinți pentru a demonstra tuturor că, deși are o meserie dificilă, se pricepe extrem de bine și la gătit!

narymen abessi gătind în bucătăria chefi la cuțite Galerie
Narymen Abessi este din Tunisia, dar s-a mutat în România ca să facă facultatea aici, la 19 ani | Antena 1

În ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Narymen Abessi a venit susținută fiind de prietena sa, care a lăudat-o din plin pentru numeroasele talente pe care le are.

Deși este medic neurolog în Germania, frumoasa brunetă se pricepe la fel de bine și la cântat sau gătit!

Narymen Abessi i-a impresionat pe jurați cu dezvăluirile sale, la „Chefi la cuțite”

Am aflat despre tânără că s-a născut și a crescut în Tunisia și că, la vârsta de 19 ani, s-a mutat în România pentru a studia medicina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Narymen Abessi a ales să pregătească o rețeetă specială de orez tunisian cu nuci și carne de oaie. În timp ce a pregătit totul, aceasta a dezvăluit că adoră să gătească pentru prieteni și cei dragi și le urmărește cu mult interes reacțiile și părerile.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Preotul Florin Danu a adus chefilor o rețetă specială de pe Muntele Athos! Ce a dezvăluit

„Am venit să învăț ceva nou”, a mărturisit tânăra, extrem de emoționată și dornică să impresioneze jurații.

Narymen Abessi gătind în bucătăria chefi la cuțite

Narymen Abessi a gătit o rețetă de orez marocan

Cloșurile s-au ridicat și cei trei titani ai bucătăriei au analizat atent preparatul, din toate punctele de vedere. Au încercat aceștia să ghicească cine ar fi putut găti un astfel de preparat sau despre ce rețetă este vorba. Dintre toți, Cătălin Scărlătescu a fost primul care a spus că este vorba despre ceva tunisian.

Citește și: Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat

Apoi, ușile s-au deschis și Narymen Abessi și-a făcut apariția în fața chefilor. S-a prezentat și apoi a dezvăluit detalii surprinzătoare despre viața și pasiunile sale. Chiar dacă a făcut facultatea la Arad, aceasta a explicat faptul că vrea să plece în Germania, ca să facă cercetare în neurologie.

„Viața în Tunisia e frumoasă, eu vă recomand să o vizitați, avem oaze, mare, munți cu zăpadă, deșert, avem de toate”, a zis concurenta mândră de țara ei.

Pentru preparatul pregătit, tânăra a primit două cuțite și șansa de-a merge în bootcamp!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta 19, oferită de Adrian Mihăilescu! Verdictul a fost neașteptat... Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Patrick Coman i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare. Care e motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x