Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Marius Florea i-a distrat pe jurați cu preparatul său neînțeles! Ce a gătit

Marius Florea are 20 de ani, este din Rovinari și a venit în ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să demonstreze colegilor și prietenilor că l-au subestimat.

Marius Florea, gătind în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Marius Florea a venit la „Chefi la cuțite” cu un preparat pe care chefii nu l-au înțeles | Antena 1

Tânărul a stat de vorbă cu frumoasa Gina Pistol și i-a mărturisit faptul că ideea de-a veni la îndrăgitul show culinar s-a născut dintr-o pură întâmplare, în timp ce stătea pe Facebook și analiza ideea de-a pleca în străinătate.

Marius Florea i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi, în ediția 8 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Văzând că prietenii și colegii îl iau în râs și nu îl cred pe cuvânt, Marius Florea a decis să se înscrie la „Chefi la cuțite”, ca să demonstreze că toată lumea l-a subestimat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concurentul a decis să facă o rețetă de măr în foietaj cu vin și a sperat că astfel îi va convinge pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să dea cuțitele necesare pentru a merge mai departe.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Niculae Cioban a gătit zebră cu sos de trabuc ca să-i surprindă pe chefi! Cum a gătit totul

Destul de ezitant în bucătărie, Marius Florea a pregătit rețeta așa cum s-a priceput mai bine și a recunoscut că nu este cel mai bun bucătar din lume.

Marius Florea gatind la chefi la cutite

Marius Florea a gătit la „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au văzut preparatul. „Gogoșul” i-a făcut pe jurați să se amuze din plin și să facă fel și fel de glume savuroase. De asemenea, aceștia au încercat să înțeleagă preparatul din farfurie, dar nu prea au reușit.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Ramona Erturk e campioana la fitness care i-a emoționat pe chefi cu drama trăită. Ce a povestit

Odată ajuns în fața celor trei chefi, Marius Florea s-a prezentat și a dezvăluit mai multe detalii despre el și i-a uluit pe toți cu dezvăluirile sale. La final, concurentul a primit doar un cuțit de la Cătălin Scărlătescu. Chiar dacă nu a mers mai deparate, tânărul a fost fericit pentru experiența trăită.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 8 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au certat cu Cătălin Scărlătescu la proba de amulet... Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Rodica Popescu Bitănescu a gătit o rețetă specială pentru chefi. Ce dezvăluiri a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x