Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Nicolas Enache a adus în România un nou stil de viață. Cu ce i-a uimit pe chefi

Nicolas Enache a decis să pregătească chefilor o rețetă sănătoasă de desert fără pic de zahăr, în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. După degustare, concurentul a primit un verdict neașteptat.

colaj foto cu nicolas enache la chefi la cutite, sezonul 10 Galerie
Nicolas Enache a pregătit pentru Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu un desert fără zahăr | Antena 1

Tânărul în vârstă de 23 de ani spune despre el că este fitness influencer și că scopul său este acela de-a convinge cât mai mulți oameni să adopte o dietă cât mai sănătoasă și un stil de viață echilibrat. Ca să îi impresioneze pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, Nicolas Enache a ales să pregătească o rețetă de Oreo cheesecake cu zero zahăr. Practic, tânărul a făcut un cheesecake cu blat de biscuiți, fără zahăr.

Nicolas Enache a pregătit un desert fără zahăr în ediția 8 a emisiunii Chefi la cuțite, ca să arate că și dulciurile pot fi sănătoase

În audiții, tânărul a mărturisit pentru Irina Fodor faptul că, în trecut, avea un stil de viață destul de haotic.

Citește și: Tipuri de zahăr pentru prăjituri și gătit. Cum se folosește fiecare dintre ele

„Arăt oamenilor alternative sănătoase la rețetele nesănătoase. Sincer, am venit să îi surprind pe chefi cu un preparat mai inedit: cheesecake fără zahăr. Nici eu nu am mâncat sănătos din prima, și eu mâncam chiar dezastruos, pot spune. Am încercat să îmi schimb stilul de viață, am început ușor, ușor să urmăresc alți youtuberi din străinătate și am încercat să reproduc ce făceau ei, pentru că în România nu exista așa ceva, stilul acesta flexibil de viață și sănătos în același timp. Am scos o carte cu rețete sănătoase, dar nu e numai o carte de rețete. Conține și 4 planuri alimentare, un ghid complet de conceperea unui plan alimentar, ghid de hidratare. Am început să îmi gătesc singur, cântăream tot. Mama îmi spunea că exagerez, dar când a văzut că am rezultate m-a susținut”, a dezvăluit tânărul, în timp ce pregătea rețeta aleasă de el pentru cea de-a opta ediție Chefi la cuțite, de la Antena 1.

Citește și: Cine este Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce a dezvăluit

Când desertul a fost gata, farfuria a fost trimisă la degustare. Cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat cu atenție nu doar aspectul, ci și gustul, textura și ingredientele folosite de concurent. Au încercat astfel să își dea seama cine ar fi putut găti, dar nu au reușit. Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Nicolas Enache, tânărul din București.

Concurentul a prezentat apoi ce face și cu ce se ocupă.

„Schimb ingredientele grase cu alimente mai light. Am o dietă foarte flexibilă, mă bazez 80% dpe alimente sănătoase și restul de 20% pe ce am eu poftă. Acest cheesecake are în jur de 300 de calorii, nu are zahăr, este din cartea mea de rețete”, a mărturisit el, fără pic de emoții, în platoul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„E foarte mișto ceea ce faci”, i-a zis Florin Dumitrescu, juratul care a recunoscut că s-a apucat de sală.

După un dialog savuros a venit și verdictul! Pentru rețeta sa de cheesecake fără zahăr, concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Catinca Petre, fiica lui Mihai Petre, vine să găteasă la Chefi la cuțite, iar o concurentă participă pentru a-și salva r... Chefi la cuțite, 19 septembrie 2022. Ce avantaj aduce amuleta 8 și ce trebuie să facă chefii pentru ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x