Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero, deveniți jurați! Ce au găsit în farfurii

În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a pregătit concurenților o misiune extrem de dificilă, dar și un juriu pe măsură!

Chefi la cuțite 2020. Ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero, deveniți jurați! Ce au găsit în farfurii Galerie
Juriul format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero, în ediția 36 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost presărat cu probe surprinzătoare și ieșite din comun. De data aceasta însă, concurenții din ediția 36 au avut parte de o surpriză de proporții, atunci când frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat inedita temă!

Zâmbetele de pe chipurile concurenților au dispărut rapid atunci când prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit că bucătarii au misiunea de-a pregăti farfurii venite din viitor, cu rețete din anul 2050!

Ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero, jurați la „Chefi la cuțite”

Misiunea nu este una deloc ușoară, căci Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să aleagă rețete delicioase, dar și surprinzătoare, poate chiar futuriste!

citește și: Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”

În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei care fac jurizarea sunt ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero, așa că orice detaliu din farfurie contează!

citește și: Acuzații grave în echipa lui Sorin Bontea! Un concurent a făcut un gest ce i-a înfuriat pe mulți

Miza este uriașă, căci echipele care primesc cele mai puține puncte intră la duel și riscă să piardă un concurent. Banda a început să meargă și invitații speciali din platou au descoperit ce rețete savuroase se ascund sub cloșuri.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Conflict uriaș între Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite 2020. Cum arată farfuriile din anul 2050, pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x