Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Călin Vasile Radu și Angela Radu sunt pensionarii cu o viață de film. Ce le-au gătit chefilor

Călin Vasile Radu și Angela Radu sunt pensionarii cu o viață de film și o iubire de o jumătate de secol care au impresionat chefii cu frafuria lor, în a doua ediție a sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 3 septembrie 2023.

colaj foto cu Călin Vasile Radu și Angela Radu si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
Călin Vasile Radu și Angela Radu i-au surprins pe jurați, în a doua ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

Călin Vasile Radu (67 de ani) și Angela Radu (67 de ani) sunt pensionarii care au venit din Cluj pentru a participa în sezonul 12 Chefi la cuțite. Cei doi au impresionat încă de la prima apariție cu felul carismatic și povestea lor de dragoste.

Concurenții au pășit în bucătăria show-ului culinar împreună. Aceștia și-au dorit să-i impresioneze pe jurați cu farfuria lor, lucru care s-a întâmplat în a doua ediție a emisiunii.

„Ne place viața, ne place să fim îmbrăcați colorat. Facem în fiecare zi gimnastică”, a mărturisit Angela Radu.

„Mie îmi place să merg cu bicicleta, înot, patinez”, a completat-o soțul ei.

Cei doi au decis să atragă toate privirile cu preparatul său. Așadar, s-au decis să facă o omletă colorată, așa cum au văzut pe internet. Deși au avut emoții când au ajuns în bucătărie, aceștia s-au descurcat de minune.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Anda Alexe, confesiuni cu lacrimi în ochi despre cumpăna prin care a trecut. Cine este tânăra

În timp ce se afla la bancul de lucru, Călin Vasile Radu a vorbit cu mare drag despre femeia care îi este alături de jumătate de secol. Pensionarul a avut numai cuvinte de laudă despre soția lui.

Călin Vasile Radu și Angela Radu i-au luat prin surprindere pe jurați cu farfuria lor în ediția doi din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 3 septembrie 2023

Chefilor nu le-a venit să creadă atunci când au ridicat cloșul și au văzut ce se află în farfurie. Se pare că Angela și Călin Vasile Radu au reușit să-i lase mască pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

„Imaginează-te pe tine, un milionar excentric, am mâncat de toate la viața mea, dar n-am mâncat omletă în dungi. E un milionar excentric”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Am crezut că sezonul trecut le-am văzut pe toate, n-am văzut nimic, de fapt”, a mai adăugat chef Sorin Bontea.

Nici bine nu au intrat în platoul emisiunii, că jurații au fost fascinați de stilul concurenților.

„Să știți că arătați a milionar excentric!”, i-a zis chef Florin Dumitrescu lui Călin Vasile Radu.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 septembrie 2023. Ionuț Bontea l-a luat prin surprindere pe chef Sorin Bontea: „Suntem veri”. Cum a reacționat

Angela Radu și soțul ei au vorbit despre viața de film pe care au avut-o: „Am trăit foarte mult timp în Italia. Și suntem foarte colorați. Eram în clasa a IX-a de liceu când l-am cunoscut, el era foarte serios, citea un ziar ca să nu se vadă că are emoții. Eu am ieșit din sala de examen și m-a întrebat cum a fost. Era frumușel, cu niște cârlionți, era foarte frumușel. M-a cerut de soție în anul doi de facultate. Facem 45 de ani căsătorie. Foarte mult contează să ai încredere în persoana de lângă tine și să mai lași de la tine”

„Ne-am stabilit într-un orășel, la granița cu Elveția. Nu știam bine limba, dar am reușit foarte repede să ne adaptăm. Avem cetățenie în Italia, ne-am întors în toamnă în România”, au mai adăugat ei.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost filmat așa cum fanii nu l-au văzut până acum. Juratul s-a emoționat peste măsură la povestea de viață a concurenților: „M-a impresionat că erau împreună de aproape 50 de ani. Și eu îmi doresc să mi se întâmple treaba asta. Și încă se vedea flacăra în ochii lor. O pereche spectaculoasă”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Ce miză a pus în joc Irina Fodor pentru jocul de amuletă. Cine gătește alături de ch... Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din sezonul 12. Dani Oțil a dat verdictul f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x