Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu un concurent eliminat din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Nimeni nu se aștepta ca tocmai un cuțit de aur să primească un punctaj mic, după duel.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
Echipa mov și cea verde au intrat la duel, după cel de-al 14-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut parte de un carusel de emoții greu de imaginat. La final, un concurent a fost eliminat din competiție.

Încă de dinainte să afle ce temă de gătit au, în cel de-al 14-lea battle, cei trei chefi s-au întrecut în amulete. Primul a fost Cătălin Scărlătescu, cel care a vrut să o „fure” pe Elena Matei în echipa sa. Mișcarea sa a fost însă anulată de o amuletă folosită, ca răzbunare, de Sorin Bontea.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 30 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Florin Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos și a făcut schimb de concurenți, luându-l înapoi în echipa sa pe Florin Revesz.

Echipa verde a făcut ciorbă de burtă și un brasato (friptură fragedă) de obraz de vițel, echipa albastră a mizat pe un zampone umplut cu târtițe, în timp ce Cătălin Scărlătescu a făcut o tocăniță de inimi de rață cu mămăliguță și orez cu picioare de pui, bogat în condimente asiatice.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație

La final, scafandrii care au degustat au decis ca victoria să meargă la echipa albastră.

concurentii din echipa verde si cea mov, in platoul chefi la cutite

Victorina a avut o reacție uimitoare când și-a aflat nota de la duel, la „Chefi la cuțite”

Intrați la duel, concurenții din echipa mov și cei din echipa verde au primit libertatea de-a găti orice rețetă își doresc, dar cu o condiție: să utilizeze produse lactate. După ce au degustat atent farfuriile pregătite de dueliști, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu au acordat punctelece au dictat ce concurent este eliminat, în ediția 43 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent din echipa mov, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Cel de-al 14-lea duel a reprezentat o adevărată provocare pentru cele două echipe, conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Se pare că proba de lactate nu a fost una deloc ușoară și, la finalul ediției din data de 6 iunie 2021, un concurent a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Reveniți în platoul emisiunii, cei trei jurați au anunțat punctele concurenților și, rând pe rând, aceștia s-au întors la bucătărie. Surpriza a fost mare atunci când concurentul eliminat de la „Chefi la cuțite” a fost chiar Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 43 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Degustare plină de surprize, după duel! Ce farfurie a făcut senzație... Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a furat una dintre amuletele lui Dumitrescu. Ce concurent a dat afară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x