Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Ce sacrificii a făcut Izabela Novac de dragul pasiunii sale. Cu ce se ocupă concurenta

Izabela Novac, concurenta care i-a lăsat uluit pe jurați cu preparatul său, are o poveste impresionantă de viață. Tânăra a mărturisit că a trăit „experiența Asia Express” de dragul pasiunii sale. Hai să vezi ce sacrificii a făcut pentru a ajunge unde este astăzi.

colaj foto cu izabela novac la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Izabela Novac i-a uimit pe chefi cu povestea ei de viață, la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Izabela Novac are 22 de ani, vine din Drobeta-Turnu Severin și este antrenoare de tenis. Concurenta s-a înscris în sezonul 10 Chefi la cuțite pentru a-și depăși limitele, iar cea care a susținut-o în această experiență a fost bunica ei.

Părinții tinerei au fost sceptici în privința participării sale la show-ului culinar, însă acest lucru nu a făcut-o să renunțe. Aceasta a pregătit o rețetă deosebită de paste tunisiene pentru cei trei chefi, rețeta fiind una improvizată.

Izabela Novac a susținută că este pasionată din copilărie de tenis: „Am început tenisul de performanță la vârsta de 9 ani, în orașul meu natal. Eu cred că din iubire pentru tata cred că am început să practic acest sport. Mi-a plăcut foarte mult să fiu pe teren, era un prilej de a vedea lumea și să cunosc, să evoluez. La vârsta de 14 ani eram deja pe locul 67 la juniori în lume.”

Citește și: Chefi la cuțite, din nou lider incontestabil de audiență. Aseară, la Antena 1, Chef Florin Dumitrescu a câștigat a doua amuletă

„La sfârșitul lui 2021 am fost obligată să renunț la tenis pentru un an. Am avut o problemă cu tendonul stâng, iar ulterior a fost afectat și piciorul drept. Îmi era greu să merg. (...) Vreau să continui cât mă vor ține picioarele să fac ceea ce am făcut, pentru că sportul m-a adus aici.”, a mai adăugat ea.

Izabela Novac a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru pasiunea sa, în ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022

Izabela Novac i-a impresionat pe cei trei chefi cu preparatul său neașteptat, dar și cu o poveste de viață emoționantă. Aceasta le-a dezvăluit juraților Chefi la cuțite că este sportivă de performanță, dar a făcut o mulțime de sacrificii pentru pasiunea sa.

„Am muncit foarte mult și am făcut foarte multe sacrificii. Nu doar eu an făcut sacrificii, ci și părinții mei. De multe ori nici măcar nu stăteam în resorturi când mergeam în turnee. Am dormit și în gura de metrou pentru tenis, în Spania. M-am antrenat pe peretele unui cimitir din Tunisia. Genul acesta de povești mi-au pavat drumul până aici”, a mărturisit concurenta.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cum s-au descurcat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la jocul de culise

Izabela Novac i-a lua prin surprindere pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea cu viața sa demnă de Asia Express.

„Am făcut autostopul. Ne-a lăsat seara pe autostradă și a venit mașina de la Securitate și ne-a luat”, a mai povestit ea, vizibil emoționată.

„Deci tu ai trăit Asia Express, miza fiind tenisul”, a adăugat chef Florin Dumitrescu.

Izabela Novac a reușit să obțină 3 cuțite din partea juraților sezonului 10 Chefi la cuțite.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitrescu prezintă rețetele preparatelor pentru amuletele Chefi la cuțite la ”Rețetă de a... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Jocul de amuletă care i-a luat prin surprindere pe chefi. Ce veste au primit de la I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x