Antena Căutare

Situație neașteptată la „Chefi la cuțite”! Jurații au primit verdicul! „Ne-au făcut râs, ca pe ultimii proști”

După ce au trecut printr-o probă de foc, concurenții de la „Chefi la cuțite” au primit verdictul pentru proba de torturi festive!

După ce au trecut printr-o probă de foc, concurenții de la „Chefi la cuțite” au primit verdictul pentru proba de torturi festive!

Frumoasa Gina Pistol mai întâi i-a eclipsat pe jurați și pe bucătari cu ținuta sa sexy, apoi i-a dezarmat pe toți cu proba impusă: torturi!

La masa juriului au stat croitorese, adică femei cu gusturi rafinate și cu o atenție deosebită pentru culori, aspect și detalii!

Felie după felie, invitatele de la „Chefi la cuțite” au degustat din prăjiturile festive pregătite de echipele conduse de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu!

A fost o ediție plină de emoții, fiindcă printre bucătari nu exista un expert în materie de deserturi festive. A fost și momentul în care Florin Dumitrescu s-a enervat cumplit! Și fiindcă doar cei mai buni dintre cei buni trebuie să câștige, de data aceasta cele mai multe voturi au mers la „gălbișorii” lui Scărlătescu!

Urmează duelul dintre echipele învinse și o nouă porție de...emoții!

Ceartă uriașă la „Chefi la cuțite”! Chef Florin Dumitrescu, enervat la culme de un concurent... Ingrediente supriză și un concurent eliminat! Proba de duel naște un război între concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x