Antena Căutare

Ingrediente supriză și un concurent eliminat! Proba de duel naște un război între concurenți

După ce proba de torturi festive a dat numeroase bătăi de cap concurenților, cele două echipe înfrânte au ajuns acum la duel!

După ce proba de torturi festive a dat numeroase bătăi de cap concurenților, cele două echipe înfrânte au ajuns acum la duel!

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat pentru echipa roșie a lui Florin Dumitrescu și pentru cea albastră condusă de Sorin Bontea că fiecare concurent va primi un ingredient surpriză!

Astfel, proba aceasta de la „Chefi la cuțite” presupune pregătirea unor garnituri delicioase, având ca element principal ingredientul primit.

Morcovi la wok, spanac piure, ardei capia la cuptor, cartof fondant, varză de bruxelles, mazăre sote, cartof dulce la cuptor și păstârnac piure, asta au primit bucătarii. A fost momentul în care concurenții fie s-au ajutat, fie și-au declarat război!

Nu a fost deloc ușor să gătească iar contracronometru, dar cu siguranță miza este una uriașă: cel mai prost preparat va aduce cu sine o...eliminare! Emoțiile sunt extrem de mari și toată lumea se întreabă cine va fi următorul bucătar eliminat!

Situație neașteptată la „Chefi la cuțite”! Jurații au primit verdicul! „Ne-au făcut râs, ca pe ultimii proști”... Eliminare neașteptată la „Chefi la cuțite”! Ce concurent a părăsit competiția! „Speram să ajung în finală...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x