Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Ultima bătălie dintre Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu! Ce se întâmplă în ediția de marți, 29 octombrie

Lupta culinară a amuletelor va lua sfârșit în această seară, iar clasamentul avantajelor din sezonul 7 va stabili care dintre cei trei maeștri Chefi la cuțite va intra în battle-uri cu cele mai multe ”arme”.

De la 20:00, telespectatorii Antena 1 îi pot urmări pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în ultima confruntare culinară pentru o nouă cartolină valoroasă, cea care va închide scorul pe tablă.

”Amuleta de azi este una foarte bună, pentru că te ține pe linia de plutire! Poate decide soarta unui concurent și poate fi folosită mai ales pe cuțitul de aur!, sunt de părere chefii.

Și pentru că ultima probă este una extrem de importantă, invitatul special la jurizare din această seară este nimeni altul decât chef Marian Cernat, prieten bun al chefilor, ce se ocupa de logistica din spatele bucatariei Chefi la cuțite:

Marian este prietenul nostru, e lângă noi de atâția ani și este un om foarte onest și corect!. Așa se face că diseară acesta îi va juriza chiar pe cei trei prieteni ai săi și pentru că nu îi va fi deloc ușor, verdictul se va lăsa mult așteptat.

Deocamdată, chef Scărlătescu se află în topul clasamentului cu 7 amulete câștigate, fiind urmat de chef Bontea care a adjudecat 6 și de chef Dumitrescu ce a obținut doar 2. Seara nu va fi lipsită de tensiuni, iar presiunea ultimei probe de gătit va isca scântei între bancurile de lucru ocupate de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Nu mai gătiți cu nervi, că se va simți în mâncare!, îi sfătuiește Sorin Bontea.

Ce vor avea de gătit chefii, pentru ce se vor lupta și cine va câștiga ultimul avantaj din sezonul 7, telespectatorii Antena 1 pot urmări în această seară, de la 20:00.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro