Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Destăinuri șocante, o lecție de istorie, lacrimi de regret și multă mâncare bună! Ce s-a întâmplat în ediția 15 a celui de-al șaptelea sezon ”Chefi la cuțite”

A fost o ediție presărată cu de toate! Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să câștige încă o amuletă, consolidându-și poziția de fruntaș, un viking le-a oferit ceva nou, o jurnalistă a venit cu o lecție de istorie interesantă și multe alte momente spectaculoase. Iată ce s-a întâmplat luni, 28 octombrie, la ”Chefi la cuțite”.

”Salut, România”! Carismaticul Marwin Heis a venit tocmai din Brazilia pentru a-și încerca norocul în cel de-al șaptelea sezon al show-ul ”Chefi la cuțite”. Concurentul este fotograf și producător video, dar cum s-a descurcat în bucătărie?

”În Brazilia, iubim deserturile, de aceea avem atât de multe”! Pentru a-i impresiona pe cei trei chefi, Marwin Heis a adus un pic din atmosfera de carnaval la ”Chefi la cuțite”. Concurentul a pregătit o budincă de lapte în stil brazilian.

Flori Cornea a petrecut 12 ani departe de țară, în Italia, însă prăjitura ei i-a dus pe chefi cu gândul la Michael Jackson! Chefii au simțit o tematică în prăjitură cu ciocolată și biluțe de brânză cu cocos pregătită de Flori Cornea: ”Cred că este un fan al lui Michael Jackson. Pare inspirată din piesa ”Black or White””.

Tată perfect, soț perfect, expert în preparate latino- americane! Daniel Arariței și-a luat bilet de avion special pentru ”Chefi la cuțite”! Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani. Daniel Arariței lucrează în Londra de șapte ani.

Anason, migdale și...păstârnac, o combinație ”scărlătesciană”! Cu așa o combinație de ingrediente, lupta pentru amuleta cu numărul 15 nu va fi deloc ușoară. Să fie fel principal? Să fie desert? Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au luat locurile la bancurile de lucru și s-au pus pe treabă. Câștigător poate fi doar unul, iar decizia a fost în mâinile lui chef Ricardo Deus.

”Păi, cine vrei să câștige?! Eu, cu farfuria mea, i-am adus aminte de mama lui, de bunica, de vecina de pe stradă, de țața Floarea!”, a declarat, ca un învingător, Cătălin Scărlătescu.

Marian Petre este bucătar și are o viziunea aparte atunci când vine vorba de estetica unui preparat. Pentru concurent, impactul vizual este esențial. I-a ieșit, într-o oarecare măsură, farfuria pregătită de el creând o mică revoluție la masa chefilor!

Cu familia venită la susținere și cu soț bulibașă, Diamanta Stănescu a fost gata să strălucească la ”Chefi la cuțite”! ”Fac un gulaș țigănesc, nu unguresc! Rețetele tradiționale le am de la mama mea, care are 85 de ani. Punem cartofi, carne multă, să fie belșug!”, a explicat concurenta.

Doina Ciuban este producător de plante aromatice. Concurenta vrea să fie din ce în ce mai bună, în fiecare zi. Se inspiră din basme, povești și vise, apoi le pune în realitate. Concurenta vrea să ia cele trei cuțite de la jurați.

Schimbăm tonul, cu un domn cu ținuta întreținută, din câte se pare, de mult umor și o siguranță de antrenor! Doru Ungureanu, profesor de educație fizică, s-a prezentat în fața chefilor cu preparatul național al Braziliei. Iată că românii și brazilienii au ceva în comun: fasolea cu cârnați!

Timp de 19 ani, a lucrat ca învățătoare. Dorind să îi ofere copilului ei o viață mai bună, Simona Prisecaru și soțul ei au lăsat totul în urmă și au plecat în Italia. ”Am plecat fără să ne gândim la urmări, am lăsat totul baltă! Toată lumea pleca... La început, soțul meu lucra pe un șantier, iar eu, de la ”doamna învățătoare”, aranjată, respectată, am ajuns să mătur într-o parcare. N-a fost ușor. Nu m-am ferit niciodată să muncest onest, dar era o mare diferență și era tare greu de suportat”, a povestit Simona Prisecaru.

Ileana Voicu, jurnalist la Radio Zu, a venit cu un look și un preparat cu totul inedite! Unul futurist, altul nostalgic, rezultatul a fost...spectaculos! Ileana Voicu a fost gazda rubricii de cultură generală de la ”Chefi la cuțite”. Concurenta a adăugat un răvaș cocktail-ului de creveți în care a inclus câteva informații despre istoria și semnificația acestui preparat.

Vasile a venit tocmai din Chișinău, unde lucrează ca bucătar. Chiar dacă este specializat pe pizza, concurentul își va încerca norocul la ”Chefi la cuțite” cu un desert: cușma lui Guguță, cu alte cuvinte, clătite cu gem de vișine și smântână.

Adriana Cazacu este om de afaceri și proprietarul unui bistro, în Popești-Leordeni. Ea și-a cunoscut soțul acum 11 ani. După doar o săptămână de la primul ”Bună”, s-au mutat împreună. Cu toate că sunt firi total diferite, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, bazată de încredere și multă, multă iubire. Întrebat ce îndrăgește cel mai mult la soția sa, bărbatul nu a ezitat: ”Darul pe care mi l-a făcut, copilul”.

A fost momentul în care zâmbetul de pe față le-a dispărut, iar ochii li s-au umplut de lacrimi.

„Avem o fetiță care a venit după șase ani. După atâția ani de încercări, ne luasem gândul că am putea să facem copii. Dădeam vina pe stres, pe oboseală. Am aflat că sunt însărcinată la patru luni”, a povestit Adriana.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro