Antena Căutare

Dan Boldea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu i-a cerut rețeta: „Trebuie să ne înveți șmecheria”

Dan Boldea este de meserie actor și cântăreț și spune că a venit în ediția 14 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să se joace cu mâncarea.

Dan Boldea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu i-a cerut rețeta: „Trebuie să ne înveți șmecheria” Galerie
Dan Boldea, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Deși este extrem de ocupat și are numeroase proiecte artistice, concurentul a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” cu o rețetă specială de carrot cake.

În timp ce a pregătit desertul, Dan Boldea a explicat pas cu pas cum a reușit să pregătească totul, dar și ce secrete a folosit pentru a obține o rețetă specială.

Dan Boldea a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au bucurat din plin atunci când au văzut că au parte de desert!

citește și: Are patru ani și a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Anastasia l-a „taxat” de bani pe Cătălin Scărlătescu

După primul dumicat, între cei trei chefi s-a născut o adevărată controversă!

Apoi, Dan Boldea a ajuns în fața celor trei chefi și a povestit cum a ajuns să se apuce de actorie, dar și cât de relaxantă este bucătăria pentru el.

„Scărlătescu nu suportă când cineva spune că cineva se relaxează gătind”, a explicat Florin Dumitrescu, spre marea surpriză a tuturor.

citește și: Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat

Surpriza a fost mare atunci când concurentul a aflat verdictul!

„A fost senzațională prăjitura, șmecheră rău! Nu știu cum ai reușit, dar vrem rețeta, trebuie să ne înveți șmecheria”, au exclamat cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” la final, când i-au oferit trei cuțite și șansa de-a merge în etapa următoare din competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Drăghici Viorel Gheorghe a prezentat cum se face salata de boeuf la pahar, la „Chefi la cuțite”... Diana Georgescu și Miruna Ionescu sunt două prietene care au făcut senzație la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x