Antena Căutare

Denisa e pusă pe fapte mari! A gătit scoici afrodisiace pentru Scărlătescu și l-a luat la rost că nu i-a răspuns pe Facebook! S-a lăsat cu vin și atmosferă romantică în platou!

Voicu Nicoleta Denisa este studentă la Drept și spune că își dorește să câștige concursul doar de dragul lui Scărlătescu!

Voicu Nicoleta Denisa este studentă la Drept și spune că își dorește să câștige concursul doar de dragul lui Scărlătescu!

Și ca să-l impresioneze, concurenta a pregătit o rețetă de Saint Jacques cu piure de conopidă, în care a strecurat și câteva ingrediente...afrodisiace!

Așadar, Denisa pare pusă pe fapte mari și sigur urmărește să-l cucerească definitiv pe Scărlătescu.

Ajunsă în fața chefilor, concurenta a spus că i-a scris lui Scărlătescu pe Facebook, dar că acesta nu i-a răspuns! Văzând că e rostul de ceva discuții în privat, Bontea și Dumitrescu i-au lăsat în liniște pe cei doi, să discute.

S-a lăsat cu vin, lumânări și atmosferă romantică!

Și fiindcă a gătit bine, concurenta a mers mai departe!

„Sunteți două hahalere, o să vă iau eu o cameră dacă tot vă iubiți atât de mult” Bontea s-a enervat cumplit, dar tot i-a... Succes de audiență! Jurații „Chefi la cuțite”, urmăriți aseară de aproape două milioane de români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x