Antena Căutare

Imaginație și savoare în farfuriile „Chefi la cuțite”! Concurenții au făcut adevărate minuni culinare!

Edițiile „Chefi la cuțite” de săptămâna aceasta au adus la masa jurizării preparate pline de culoare, dintre cele mai variate.

Edițiile „Chefi la cuțite” de săptămâna aceasta au adus la masa jurizării preparate pline de culoare, dintre cele mai variate.

Cu ajutorul produselor proaspete din cămara Lidl, concurenții au putut să își exerseze la maximum imaginația la bancul de lucru, astfel încât printre farfuriile câștigătoare s-au numărat mușchiul de vită în crustă de ciuperci, crocodilul în spanac pe pat de spaghete, sau sushi maki cu creveți tempura.

Nu au lipsit nici rețetele dulci, pregătite cu ingrediente de top de la Lidl, ce au făcut deliciul chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Deserturile delicioase au fost o combinație de arome, culoare și textură. Para în vin roşu cu înghețată de vanilie și șofran, sau o rețetă reinterpretată de cheesecake cu jeleu au fost preferatele trioului de la masa de jurizare „Chefi la cuțite” de luni și marți.

Întrerupe jurizarea și îi oferă cel mai frumos moment! Cerere în căsătorie în fața juraților ,,Chefi la cuțite”... Irina este doamna care i-a fermecat pe chefi în doar câteva minute! „Eu și dacă vreau să mănânc două boabe de mazăre mi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x