Căutare Live

Râzi cu lacrimi! Ce voci au avut jurații „Chefi la cuțite”, după ce au inhalat heliu din baloane

Un moment cu adevărat savuros din ediția 14 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când Sorin Bontea a avut o propunere complet neașteptată pentru colegii săi de platou!

Moment amuzant în emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul cu adevărat spectaculos, din toate punctele de vedere! În ediția 14, cei trei jurați s-au distrat de minune atunci când Sorin Bontea a avut o propunere complet neașteptată pentru colegii săi.

citește și: Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat

„Aveați de făcut amândoi o poruncă dată de mine. Vreau să jurizați cum vă zic eu”, a dezvăluit Sorin Bontea, care și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” cu trei baloane cu heliu.

Practic, jurații s-au distrat de minune inhalând heliu și amuzându-se de vocile lor transformate!

citește și: Are patru ani și a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Anastasia l-a „taxat” de bani pe Cătălin Scărlătescu

La un moment dat, în distracție a intrat chiar și Gina Pistol, pe care am putut s-o auzim, cu o voce de veveriță, spunând celebra frază: „Bună seara, simpaticilor! Chefi la cuțite continuă”!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Veste uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 14, dată de Diana Pavelescu... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri