Antena Căutare

Tânărul român căsătorit cu un preot în vârstă de 81 de ani, care a fost la „Chefi la cuțite”, a rămas văduv! Ce avere uluitoare i-a lăsat soțul lui! „Am plâns, pentru două zile!”

Tânărul român căsătorit cu un preot, în vârstă de 81 de ani, care a fost la „Chefi la cuțite”, a rămas văduv. Soțul lui i-a lăsat o avere uluitoare.

Tânărul român căsătorit cu un preot în vârstă de 81 de ani, care a fost la „Chefi la cuțite”, a rămas văduv! Ce avere uluitoare i-a lăsat soțul lui! „Am plâns, pentru două zile!”
Fostul vicar și Florin Marin | profimediaimages.ro

Românul Florin Marin, în vârstă de 27 de ani, a fost intervievat de The Daily Mail, în apartamentul cu două camere din București în care a locuit cu preotul de 81 de ani.

Fostul preot a murit în spital, singur, în timpul pandemiei de coronavirus

Britanicul Philip Clements, fost vicar și profesor, a murit pe 31 mai, noaptea, într-o cameră de spital, fără să poată fi vizitat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Bătrânul a ajuns de urgență la Spitalul Elias din București, cu pneumonie, după ce a făcut febră. Apoi, a fost mutat pe secția de cardiologie. Starea lui s-a înrăutățit, a intrat în comă și a murit din cauza problemelor sale cardiovasculare.

Florin Marin, românul căsătorit cu un preot britanic cu 55 de ani mai mare, a făcut spectacol! Ce dezvăluiri „picante” au ieșit la iveală​

„Ultima imagine pe care o am cu el a fost când l-au scos din ambulanță, la spital”, a spus Florin Marin, care a precizat că soțul lui nu a avut COVID-19, deși s-a gândit la această posibilitate.

„Nu a avut COVID-19. Nu ar fi avut cum, pentru că noi stăteam acasă, cu măști, pe balcon”, a spus el.

Fostul vicar ar fi avut mai multe probleme de sănătate și, din cauza pandemiei de coronavirus, nu a mai putut merge la medicul său din Anglia și nici nu a mai putut primi medicamentele de care avea nevoie, din Regatul Unit. Astfel, condiția lui s-ar fi agravat.

Florin Marin, primul român căsătorit cu un bărbat, face dezvăluiri șocante! Am o viață foarte picantă”

Florin Marin nu a putut să își viziteze soțul la spital, dar i-a trimis un bilet, prin intermediul unei asistente medicale.

„I-am scris că îl iubesc și că totul va fi bine. I-am mai scris că toată lumea care îl iubește se roagă pentru el, în Anglia, și că pisica noastră este bine și îi este dor de el. Nu știu, însă, dacă a apucat să citească scrisoarea”, a spus Florin Marin.

Tânărul român căsătorit cu un preot în vârstă de 81 de ani, care a fost la „Chefi la cuțite”, a rămas văduv! Ce avere uluitoare i-a lăsat soțul lui! „Am plâns, pentru două zile!”

Fostul vicar și Florin Marin

profimediaimages.ro

Ce avere moștenește Florin Marin, după moartea soțului său

Florin Marin va primi 150.000 de lire sterline din asigurarea de viață a soțului său, o casă în valoare de 100.000 de lire sterline ce a fost trecută deja pe numele lui, și o pensie de urmaș de 2.000 de lire sterline, lunar – pe care o va primi toată viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul român a spus că „nu îl va uita niciodată pe Philip”, dar asta nu înseamnă că exclude posibilitatea de a avea alte relații, în viitor.

Cum l-a cunoscut românul pe preotul cu peste 50 de ani mai în vârstă decât el

Florin Marin și Philip Clements s-au cunoscut prin intermediul unui site de dating și s-au căsătorit în urmă cu trei ani, în Kent. Fostul Vicar s-a întors în Anglia pentru o perioadă, după ce și-a vândut casa, pentru a locui în București, alături de soțul lui. Bătrânul nu a fost de acord, inițial, cu obiceiul tânărului de a petrece până dimineața, în cluburi. În plus, acesta ar fi avut și o aventură cu un alt bărbat.

În martie, în acest an, cei doi s-au împăcat, iar fostul vicar a fot de acord ca Florin Marin să meargă în cluburi, în weekenduri, alături de persoane de vârsta lui.

Este un pachet de mușchi, la doar șase ani. Tatăl lui are planuri mari pentru „micul Hercule”: „Îl antrenez de când avea... Experiment, cu gemeni identici! Unul a trecut la o dietă vegană, iar celălalt a mâncat și carne. Diferența, după trei lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x