Antena Căutare

Sezonul 10 Chefi la cuțite aduce o premieră maraton cu 4 ediții consecutive. Când începe

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la premiera sezonului aniversar Chefi la cuțite... și mai ascuțite! Cel mai îndrăgit show culinar din România revine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

colaj foto cu gina pistol, irina fodor si cei trei chefi, sorin bontea, florin dumitrescu și catalin scarlatescu Galerie
Marea premieră Chefi la cuțite sezonul 10 vine cu un maraton de 4 ediții savuroase la Antena 1 | Antena 1

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ascuțit cuțitele pentru cea mai intensă competiție într-un nou platou de filmare spectaculos, creat pentru a marca cei 10 ani de prietenie și rivalitate care-i leagă.

Premiera Chefi la cuțite sezonul 10 aduce un maraton de 4 ediții consecutive

De la zona în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor, telespectatorii vor descoperi ”noua casă” Chefi la cuțite, cu decoruri ce dau grandoarea și strălucirea potrivite pentru un sezon special.

Citește și: Miză uriașă, pusă în joc în culisele Chefi la cuțite. Cei trei Chefi se luptă în sezonul 10 pentru un premiu surpriză

Un alt ingredient aparte al competiției aniversare este faptul că show-ul are pentru prima data două prezentatoare: Irina Fodor prezintă primele ediții Chefi la cuțite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu Covid-19. Iar Gina Pistol revine în următoarele ediții, fiindu-le alături Chefilor și concurenților până în finală.

După premiera maraton, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30 telespectatorii urmând să descopere noi provocări în desfășurarea competiției, farfurii spectaculoase, cea mai ascuțită luptă pentru amulete, invitați surprinzători și cei mai talentați concurenți pasionați de gastronomie.

Chefi la cuțite revine la Antena 1. Sezonul 10 va veni cu surprize

Poate și eu am profitat de anumite slăbiciuni ale lor. Pe lângă competiția foarte încinsă, sezonul 10 este unul special din toate punctele de vedere. În primul rând, avem un alt platou. Decorul este diferit, alte culori, alte bucătării, altă mobilă, alt spațiu de relaxare, mult mai mare. Cred că cine a pregătit acest spațiu de relaxare a știut că, la un moment dat, noi nu ne vom mai vorbi și vom sta în colțuri separate”, a dezvăluit Chef Florin Dumitrescu.

Cei trei Chefi au descoperit decorul nou al emisiunii ca pe un cadou aniversar, pentru a marca deceniul de prietenie și rivalitatate care îi leagă. Rememorând acești ani, Florin Dumitrescu a vorbit despre episoadele care l-au emoționat cel mai mult: ”Pentru mine, cele mai impresionante momente la Chefi la cuțite au fost atunci când au venit soția și fiicele mele de ziua mea. Au fost de două ori cu această ocazie la filmări.

Citește și: Chef Sorin Bontea: “Sezonul 10 Chefi la cuțite este unul de referință. Toți vrem să-l câștigăm!”

A doua oară, când fetele mai crescuseră, au venit și cu un tort și mi-au cântat <La mulți ani!>. Deci cele mai emoționante momente tot cu familia le-am avut. Fiicele mele au crescut în același timp cu Chefi la cuțite. Am învățat în paralel să fiu tătic și Chef la Chefi la cuțite. Iar acum, ele au învățat deja că, dacă stăm să ne uităm până la finalul emisiunii, am câștigat un battle, iar dacă le trimit la culcare mai devreme, înseamnă că am pierdut acel battle.” Cu toată susținerea de care se bucură acasă, Chef Dumitrescu este pregătit pentru cea mai aprigă confruntare: ”Țin scorul cu mare atenție: până acum, Sorin are supremația la sezoane, Cătălin e pe-aproape, însă la battle-uri și la farfurii, conduc detașat. Și îmi doresc foarte tare să câștig sezonul 10, pentru că e și o chestie de numerologie la mijloc: am câștigat sezoanele 2 și 5. Multiplicarea lui 5 cu 2 este 10, deci cumva este sezonul meu. Câștig sezonul ăsta. N-am cum să nu câștig sezonul ăsta!”.

Chefi la cuțite revine cu un sezon unic! Gina Pistol și Irina Fodor prezintă sezonul 10 al show-ului culinar

Chef Florin Dumitrescu: „În toată istoria Chefi la cuțite, cel mai tare m-am enervat în sezonul 10”. Ce a spus despre Sc... Miză uriașă, pusă în joc în culisele Chefi la cuțite. Cei trei Chefi se luptă în sezonul 10 pentru un premiu surpriză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x