Antena Căutare

Așteptarea ia sfârșit! Aflăm cele trei echipe de la "Chefi la cuțite", sezonul 6 și culorile în care chefii vor lupta

Luni seară, prima probă de Bootcamp a înjumătățit numărul bucătarilor de la bancul de lucru, astfel încât diseară, de la 20:00, pe Antena 1, doar 60 de concurenți talentați se vor lupta în alte două teste de foc pentru a obține cel mai important vot de încredere din partea chefilor: o tunică colorată și un loc în echipele acestora.

Luni seară, prima probă de Bootcamp a înjumătățit numărul bucătarilor de la bancul de lucru, astfel încât diseară, de la 20:00, pe Antena 1, doar 60 de concurenți talentați se vor lupta în alte două teste de foc pentru a obține cel mai important vot de încredere din partea chefilor: o tunică colorată și un loc în echipele acestora.

Nervii vor fi puși la încercare, căci cea de-a doua provocare culinară din etapa crucială a Bootcamp-ului va fi una cu totul și cu totul imprevizibilă. Pentru prima oară în șase sezoane, concurenții vor fi nevoiți să pună în farfurii rețete delicioase pe bază de pane, iar rețetele gătite contracronometru trebuie să se evidențieze atât prin gust, cât și prin plating: ”Este o probă complicată, pentru că au o plită mică la două persoane. Ce urmăresc în proba asta? Gestiunea timpului, modul în care controlează temperatura tigăii și colaborarea cu persoana de la bancul de lucru.”, afirmă chef Florin Dumitrescu.

După ce jurații vor decide cine merită să treacă mai departe, cea de-a treia, dar și ultima probă a serii, va avea loc în platoul ”Chefi la cuțite”. Acest ultim test crucial, ce va cerne bucătarii buni de cei extraordinari, va impune o serie de cerințe culinare și mai ridicate. Pe ultima sută de metri, concurenții calificați vor fi nevoiți să își adune forțele și să își valorifice cât mai bine calitățile gastronomice pentru a reuși să le demonstreze celor trei chefi că au sarea și piperul necesare acestei competiții ”la cuțite”.

La finalul testelor din Bootcamp, doar 15 concurenți vor merge mai departe, pentru că cel de-al șaselea sezon vine cu o surpriză ”de aur”. Pe parcursul jurizărilor pe nevăzute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit fiecare câte un cuțit de aur unui concurent talentat, iar această șansă le-a asigurat celor trei norocoși un loc în echipele finale. Așadar, din cele 18 locuri disponibile, 3 sunt deja ocupate de Maria Burlacu, Silviu Nedelea și Alex Ilinca, iar acest lucru va da naștere unui război mai aprig între cei care se vor duela în această seară pentru a-și asigura un loc în bucătăria celui mai iubit show culinar.

Tot în această seară, de la 20:00, pe Antena 1, jurații Chefi la cuțite vor trage la sorți pentru a afla ce culori vor avea tunicile în care vor lupta anul acesta, iar telespectatorii vor putea afla la finalul ediției și cum arată componența echipelor în lupta crâncenă a sezonului 6.

”Chefi la cuțite”, lider de piață! Ultimul cuțit de aur acordat și primele emoții din proba de Bootcamp... Lovitură grea la „Chefi la cuțite”! Ce provocare au primit concurenții rămași în Bootcamp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x