Căutare Live

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii marelui premiu al sezonului

Dancing on Ice - Vis în doi 2022 ajuns la final și și-a desemnat o echipă câștigătoare a marelui premiu. Iată despre cine este vorba.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt câștigătorii marelui premiu al sezonului

Antena 1

A fost un sezon plin de momente greu de uitat. Dansurile complexe pe care le-au avut de pregătit mai multe vedete autohtone, dar și clipele de amuzament care au condimentat edițiile vor fi greu de uitat. Însă show-ul și-a desemnat o echipă câștigătoare. Iată cine intră în posesia marelui premiu de 50.000 de euro.

Jean Gavril și Ana Maria Ion sunt cei doi câștigători ai sezonului acesta din Dancing on Ice - Vis în doi, care pleacă acasă cu 50.000 de euro

Emoțiile au fost multe și s-au simțit chiar și din fața televizorului. Însă pentru o echipă anume, visul s-a împlinit. Jean Gavril și Ana Maria Ion au reușit să convingă publicul și jurații că sunt cei mai buni patinatori al sezonului și pleacă acasă cu frumoasa sumă de 50.000 de euro. Ana Maria Ion incasează banii pentru a-și materializa visul, iar Jean Gavril trofeul fabulos.

„Sunt vizibil emoționat că am ajuns la final și a venit momentul mult așteptat. Și-au depășit limitele. Echipa câștigătoare de la Dancing on Ice - Vis în doi este formată din Jean Gavril și Ana Maria Ion”, au spus cei doi prezentatori.

Echipele au dansat musical pe gheață în ediția din 23 aprilie 2022

Cele trei echipe finaliste ale primului sezon Dancing on Ice – Vis în doi, Sore și Grațiano, Oase și Andreea, Jean Gavril și Ana, vor susține ultimele dansuri pe gheața emisiunii. Ediția finală a sezonului va fi complexă, tema principală a serii fiind musical-urile celebre jucate pe Broadway.

Interzisa povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi interpretată de perechea formată din Sore și Grațiano, Oase și Andreea vor pune stăpânire pe patinoarul emisiunii aducând la viață scenele cunoscute din Lion King ( Regele Leu) și povestea care a ținut Parisul cu „sufletul la gură”, Fantoma de la Operă, va fi dansată pe gheață de Jean Gavril și Ana.

Cum se votează în Finala Dancing on Ice - Vis în doi

În Marea Finală Dancing on Ice - Vis în doi vor intra doar 3 perechi rămase în concurs în urma etapelor anterioare ale emisiunii. Ultima ediție a show-ului de dans pe gheață va fi difuzată sâmbătă, 23 aprilie 2022, de la ora 20.00.

Telespectatorii sunt cei care vor decide echipa câștigătoare a primului sezon Dancing on Ice - Vis în doi. Notele juriului sunt doar orientative și nu vor fi luate în calcul atunci când se va anunța marele câștigător.

Publicul va putea vota de două ori în Marea Finală a emisiunii. În prima parte a show-ului, oamenii de acasă trebuie să voteze o echipă dintre cele trei rămase în competiție, după ce prezentatorii anunță START VOT. Perechile pot fi votate prin intermediul aplicației Antena 1 sau prin SMS la 1272.

Cele două echipe finaliste va trebui să se „lupte” pentru marele premiul, însă tot telespectatorii vor decide perechea câștigătoare. După momentele de patinaj artistic ale concurenților, publicul are șansa să își voteze echipă favorită pentru a doua oară, după ce se anunță START VOT.

Echipa care are cele mai multe voturi din partea telespectatoriilor va fi desemnată căștigăroare în Marea Finală de la Dancing on Ice - Vis în doi.

Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Cum a arătat dansul final al celor două echipe finaliste ale sezonu... Finala Dancing on Ice - Vis în doi, 23 aprilie 2022. Andreea Bălan, moment de excepție pe gheață - VIDEO...
Ultimele știri
x