Live acumObservator 19
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Digital Antena TV Group, singurul publisher cu 2 siteuri in Top 10 BRAT in ianuarie

Digital Antena TV Group a fost in luna ianuarie 2020 singurul publisher cu 2 siteuri in Top 10 BRAT, a1.ro si observator.tv

BRAT este singurul instrumet autorizat de piata online sa masoare audienta siteurilor

Top 10 Brat in luna ianuarie 2020 este condus de platforma de anunturi olx, urmata de siteul adevarul.ro, care a fost vizitat de peste 9 milioane de "unici". In primele 10 pozitii ale calasamentului oficial al .ro, Digital Antena TV Group este singurul publisher din Romania prezent cu doua siteuri: www.a1.ro (6.546.330 unici) si www.observator.tv (5.205.758).

a1.ro, content manager Catalin Oprisan, a lansat in ianuarie si o categorie numita Prietenii a1.ro, cu continut de calitate, in care prietenii vor impartasi cititorilor povesti frumoase din viata, dar si experientele lor, de la parenting, la filme sau travel. Content Premium gasiti pe a1 si in sectiunea cu acelasi nume, ce poate fi accesata aici: https://a1.ro/premium/

Rubrica lui Catalin Oprisan:

”Când îl sărută, îi băgă în gură biletul de eliberare!” Cum a salvat Maria Rosetti revoluționarii de la 1848!

D'ale scriitorilor. Caragiale avea mania virgulelor, Dickens scria și dormea cu fața spre nord, Tolstoi și-a jucat casa la cărți!

Daca vreti sa cititi despre filme, atunci Catalin Anchidin este cel mai potrivit sa va aduca cele mai proaspete informatii.

Rubrica lui Catalin Anchidin:

Filmul „5 Minute”, de Dan Chișu, începând cu 27 martie în cinematografele din România

Lungmetrajul „Ivana cea Groaznică”, în competiții la Angers, Trieste și Göteborg. Din 13 martie in cinematografe

Ela Craciun este Supermom! Simpatica realizatoare a emisiunii "Numai de bine" aduce cititorilor a1.ro sfaturi utile de parenting si nu numai

Rubrica Elei Craciun:

Sfaturi pentru a linisti un bebelus cand plange. Fenomenul witching hour

FifiStie este un adevarat personaj creat cu talent de catre Cristina Popa. Si chiar stie:

Rubrica lui Fifi:

Viroza si gripa. Cum le deosebim si cum le invingem. Sfaturi de la doctor Mela Stanculete

Andreea Gherasim ne da in fiecare dimineata vestile despre meteo la Observator. Este pasionata de travel, cooking si experiente interesante din care ai ce invata.

Rubrica Andreei:

Cateva restaurante interesante in Bucuresti

Inceputul anului 2020 a mai bifat un lucru important pentru Digital Antena TV Group: preluarea in Regie a mai multor branduri online. Astfel, cele mai importante siteuri culinare din onlineul romanesc (www.bucataras.ro, www.gustos.ro, www.culinar.ro si www.reteteculinare.ro) au intrat in portofoliul Data Management Center, divizie condusa de Mirel Mircea, din care face parte si departamentul de sales online al Digital Antena TV Group. La fel www.cars.ro, un site premium de informatie auto, a fost preluat in sistem "regie", iar portile raman deschise acestei idei si pentru alte produse de nisa, cu continut curat.

De retinut si ca Digital Antena TV Group este singurul publisher din Romania cu 3 canale de youtube ce au depasit 1 milion de subscriberi, iar platforma AntenaPlay, construita de la A la Z de Digital Antena TV Group, este cel mai important player autohton din piata de VOD.

Revenim cu vesti!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro