Fructul oprit

MIERCURI | ora 20.00

Primul sezon al serialului “Fructul oprit” ajunge, miercuri (20 iunie), la final

 

Penultimul episod din acest sezon al serialului “Fructul oprit”, difuzat aseară de Antena 1, a adus în fața telespectatorilor un personaj misterios și important din viața Soniei, interpretat de îndrăgitul actor Bogdan Albulescu. Miercurea viitoare, 20 iunie, ora 20.00, fanii producției pot urmări finalul primului sezon, însă povestea nu se încheie aici, “Fructul oprit” urmând să revină cu cel de-al doilea sezon.

Episodul cu numărul 22, penultimul din acest sezon al producției “Fructul oprit”, a fost preferatul românilor din întreaga țară. Aseară(13 iunie), în intervalul 19:59-23:04, serialul produs de Ruxandra Ion, difuzat de Antena 1, a fost lider la nivel național, înregistrând o cotă de piață de 17.6% și un rating mediu de 6.8 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro Tv, cu o cotă de piață de 15.6% și un rating mediu de 6 procente. Peste 1,7 milioane de telespectatori, la nivelul întregii țări, au urmărit aseară, în minutul de aur (22:23),producția de la Antena 1.

În penultimul episod din primul sezon, telespectatorii au putut asista la o discuție emoționantă mamă-fiică. “Sunt dovada vie că poți să iubești doi bărbați deodată!”, i-a mărturisit Sonia (interpretată de Michaela Prosan) mamei sale, Roxana(Carmen Tănase). “Alege-l pe Tudor atunci!”, a încercat Roxana s-o sfătuiască.

Nu… Eu îl vreau pe Alex. Nu pot să trăiesc fără el, nu pot…”, este alegerea Soniei, care nu a fost bine primită de Roxana. “Fetițo, ești pierdută și mama nu mai poate să facă nimic pentru tine.”

Tot aseară, în povestea serialului, și-a făcut apariția un personaj misterios (interpretat de Bogdan Albulescu) din viața Soniei. “Am venit să te văd, am simțit că, în tot timpul ăsta, nu am putut să mă despart de tine niciodată! (…)În tot timpul ăsta, am simțit că îmi pierd mințile, că tu ești totul pentru mine, că pot să trăiesc doar pentru tine sau să mor!”, este mărturisirea pe care i-o face el. Nu mă interesează, nu vreau să te mai văd niciodată! Noi doi nu existăm!”, a fost reacția Soniei. “Dar am existat!”, insistă el. “Și ce dacă? Trecutul este bine să rămână în trecut!”, concluzionează ea.

Confruntarea dintre Alex Iova(Petru Păun) și Dan Lăzărescu(Doru Ana), planul de răzbunare al lui Dan și Mihai Lăzărescu(Conrad Mericoffer) împotriva lui Tudor Caragea(Adrian Titieni), căsătoria civilă a lui Costică(Liviu Vârciu) cu Tanța(Doinița Oancea), pregătirile de vals dintre Alex și Ana(Cristina Ciobănașu) pentru nuntă sunt doar câteva dintre secvențele care au putut fi urmărite în penultimul episod din acest sezon.  

Având la bază o adaptare liberă a unui celebru roman turcesc, primul sezon al serialului ajunge, miercuri, 20 iunie, de la ora 20.00, la final. Episodul cu numărul 23 va aduce în fața fanilor momente neașteptate, secvențe emoționante și pline de suspans, dar și ... două mirese. Poveștea serialului nu se oprește însă aici. Produs de Ruxandra Ion, “Fructul oprit” va reveni în atenția telespectatorilor Antenei 1 cu un nou sezon, realizat după un scenariu 100% original, care le va aduce fanilor numeroase surprize.

CONECTEAZA-TE CU FRUCTUL OPRIT
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Fructul Oprit

Urmareste Fructul Oprit pe AntenaPlay: https://s.a1.ro/WNPxkbw
Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI