- Emoția unui nou început. Premiera "Iubire cu parfum de lavandă", un serial original, AZI pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Odată cu sosirea lunii iulie, prețurile au explorat la malul mării. Turiștii se plâng că este tot mai scump să își petreacă concediul pe litoralul românesc.
Nu doar că sunt nemulțumiți de cât costă închirierea unui șezlong, dar susțin că sunt nevoiți să plătească sume mari pentru a se hrăni la restaurantele din stațiuni.
Citește și: Video | Un tir a fost filmat pe contrasens pe Autostrada Timișoarei. Ce pedeapsă a primit șoferul buclucaș
Cât a ajuns să coste o ciorbă la mare, în plin sezon
Pe Tiktok, Florin îi îndeamnă pe cei care vin la mare să aducă mâncare de acasă. El spune că a plătit 220 de lei pentru patru persoane, însă nu aceasta e problema, ci tot ce a primit în schimbul acestei sume.
El susține că o porție de hamsie a ajuns să coste 40 de lei, pe când o ciorbă este nici mai mult, nici mai puțin de 39 de lei.
”Pentru cei care vor la mare în România, pregătiți-vă cu mâncare de acasă, revine la modă gătitul în cameră!
Citește și: Ciorbă de legume dreasă cu iaurt, gustoasă și răcoroasă
O porție de hamsie 40 de lei! O ciorbiță la împinge tava 39 lei. 4 persoane la împinge tava 220 lei.”, a scris românul pe Tiktok.
Ulterior, Florin a arătat că a plătit 78 de lei pentru două porți de hamsie, adică 39, nu 40 cum a spus inițial. Porția era de 250 de grame. ”Normal nu ar face mai mult de 20 lei porția de 250gr, este un pește ieftin”, a explicat el pe Tiktok, într-un comentariu.
Citește și: De ce vor avea sticlele de plastic capacul atașat. Ce spun consumatorii despre noua decizie