Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina lui de facebook o reţetă delicioasă din piept de vită.
Fanii lui au fost foarte încântaţi, au cerut detalii şi au primit îndrumări pentru a prepara şi ei acasă această delicioasă reţetă.
Carne: Piept de vită
Saramura: apă, oţet, zahăr, cardamom, anason, 5spices, usturoi, foi dafin
Condimente pt gatit: sishimi nanami, zahăr brun, 5 spices, turmeric, boia dulce, nucşoară, sare, piper proaspăt
Garnitura: cartofi fierţi, aplatizaţi şi prăjiţi în untură de mangaliţă cu usturoi şi cimbru
După ce scoţi carnea de la cuptor, după 5 ore, o tai şi o stropeşti cu zeamă de lămâie.
Spor la gătit!
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara... Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu...