Raluca pregătește un tort de morcovi cu cremă de brânză! Rețeta se poate face repede, cu doar câteva ingrediente și este soluția perfectă pentru un desert gustos și sănătos!
Cine nu iubește deserturile? Totuși, pentru cei care țin la sănătate și la siluetă există și rețete delicioase, ce se fac imediat. Cum pregătim un tort de morcovi cu cremă de brânză?
Pentru blat:
- 240 gr făină
- O linguriță praf de copt
- O linguriță scorțișoară
- O linguriță nucșoară
- O linguriță de cardamon
- O linguriță de ghimbir pudră
- 3 ouă
- Extract vanilie
- 250 zahăr
- 250 morcov ras
- 160 ml ulei
- 50 gr nuci
Pentru cremă:
- Cremă de brânză cu unt
- 100 gr zahăr
- Coajă rasă de la o lămâie
Un smoothie delicios pentru porția de energie zilnică! O armonie de gusturi și culori la pahar!...
Salată de couscous cu legume proaspete și piept de pui, în stil grecesc. O sursă excelentă de proteine, pentru aportul e...