Antena Căutare

Un meniu a la Kiev, la ultima cină a săptămânii! Natalia Garohovscaia vrea să-i unească pe români și ucraineni: „Vreau să aduc o părticică din țara mea”

Din Ucraina, cu dragoste! Natalia Garohovscaia vrea să câștige titlul de „Gazda Perfectă”, cu un meniu specific vecinilor din nord. Oare ce părere vor avea invitații despre preparatele alese de concurentă?

Din Ucraina, cu dragoste! Natalia Garohovscaia vrea să câștige titlul de „Gazda Perfectă”, cu un meniu specific vecinilor din nord. Oare ce părere vor avea invitații despre preparatele alese de concurentă?

„Vreau să aduc o părticica din toată frumusețea și tradițiile din țara mea, din Ucraina mea, ca oamenii să știe ca mai sunt și alți oameni la fel de frumoși ca românii”, a explicat, emoționată, Natalia, ultima gazdă a săptămânii.

Eee, se pare că Simona Zaharia a simțit intențiile gazdei din această ediție! „Cred că doamna Natalia va pregăti un meniu cu specific ucrainean sau rusesc.”

Natalia Garohovscaia își va deschide cina cu un aperitiv rece, dar secret! La felul întâi, invitații vor primi o supă de legume rece, iar la felul al doilea, pârjoale ca la Kiev. Seara se va încheia cu un desert savuros, mlinți.

Alexandru Mihăilescu, Gazda Perfectă din această ediție. Ce meniu a ales amfitrioana... Off, Natalia a făcut o gafă imensă, taxată imediat de Alex: „Mă scuzați! Cred că am fost atât de obosită, încât...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

🎂 Vezi emisiunea Gazda Perfecta, online, pe AntenaPlay! 📱 Editii integrale, aici >>> https://s.a1.ro/HFUu3tU

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x